reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Milo ze myslisz o nas[emoji23][emoji23][emoji106][emoji8]
W pon bylosmy ogladnac porodowka i dr poznac ktory bedzue przy porodzie
Zadecydowali cc bo jestem 13.5 msca po cc i boja sie...
Tak wiec data 22/6 o 7:15 poznamy Francesco [emoji7][emoji108]

Czuje sie jakos ok myslac juz tylko ze koniec za 43 dni
Sa dni super a sa ze bym lezala a nie moge przy roczniaku [emoji23]

A u was ??
Podziwiam Cię. Myśle, że ja nie dałabym rady przy rocznym dziecku. Pamiętam jak zmęczenie ścinało mnie z nóg, oczy same zamykał się i poddawałam sie opadającym powiekom.
Rozwiązanie masz w ostatni dzień szkoły. Dzieci jeszcze świadectw w szkołach nie odbiorą, a Ty będziesz juz po[emoji38]zapamiętam tę datę...odezwę się żeby sprawdzić jak Ci poszło, jak się czujesz i jak oczywiście Twoj maluch.
Moja ciaza upływała spokojnie ale końcówka była ciężka i pamiętam, że chciałam w jak najwcześniejszych terminie dogodnym dla mnie i Antosia zakończyć tą meczarnie[emoji6]
Pochwal się później swoim maluszkiem.
Trzymam za Ciebie kciuki i czekam na odzew po rozwiązaniu. Poglaszcz od forumowej cioci brzuszek[emoji4][emoji9]

reklama
Podziwiam Cię. Myśle, że ja nie dałabym rady przy rocznym dziecku. Pamiętam jak zmęczenie ścinało mnie z nóg, oczy same zamykał się i poddawałam sie opadającym powiekom.
Rozwiązanie masz w ostatni dzień szkoły. Dzieci jeszcze świadectw w szkołach nie odbiorą, a Ty będziesz juz po[emoji38]zapamiętam tę datę...odezwę się żeby sprawdzić jak Ci poszło, jak się czujesz i jak oczywiście Twoj maluch.
Moja ciaza upływała spokojnie ale końcówka była ciężka i pamiętam, że chciałam w jak najwcześniejszych terminie dogodnym dla mnie i Antosia zakończyć tą meczarnie[emoji6]
Pochwal się później swoim maluszkiem.
Trzymam za Ciebie kciuki i czekam na odzew po rozwiązaniu. Poglaszcz od forumowej cioci brzuszek[emoji4][emoji9]

[emoji8]poglaskalam;)
Sily dodaje mi fakt ze w ciaze nie idzie szybko zajsc
Tyle nas stsraczek a mi tak szybko sie udalo;) po porodzie
Juz koncowka fakt najgorsza[emoji28][emoji28]42 dni ufff ale juz wszy gotowe
Chodze tylko na spacerki I tyle
Pochwale sie [emoji108]

reklama
Cześć dziewczyny!
Czy mogę dołączyć do zacnego grona?
Mam 37 lat i od września będę starać się o trzecie dziecko W tym tygodniu idę do lekarza i na badania zobaczymy jak i co tam w trawie piszczy trochę boję się czy w tym wieku wszystko okej i da radę.

Do góry