reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

właśnie nadrobiłam ten temat....
i widze że mówiłyście o wstawaniu Emci.. oczywiście karmię piersią ;-)
a co do opini na temat ciągnięcia za ręce dziecka do stania które się trzęsie to ja nie z tych..
zawsze sama czekam az dziecko coś zrobi...

chodzikom tez mówię nie :-)

a tu to zdjęcie...
emka.jpg
motorek zapewne pamiętacie z wcześniejszego zdjęcia..
a Emka siedzi sob ie i siedzi i dupka sup do góry a najlepsze to puszcza się jedną rączką
:tak:
oczywiscie ją asekurowałam zeby nie upadła choć trzymała się mocno.. nie mogłam ją oderwać od zabawki :-p

bra zakładaj NK z powrotem :-p

jolciu
gratki dla Igusia

reklama
Kamcia wow!!!! Silne dziewczę wyhodowałaś :)
Basiek moja dupka siada i trzyma się całkiem sztywno, ale! jest ale nie dzwiga się z płaskiego tylko wtedy jak siedzi pod kątem ... to pyk czmyk i już siedzi il ja sie później musze omordować, żeby go położyć spowrotem ... ach no i moje dziecko kocha się inhalować ... jak widzi maseczke to mało nie odfruwa z radości^^

moj siedzi ale podtrzymywany czasami uda mu sie zlapac rownowage ale jeszcze go nie zostawiam, plecy-brzuszek jest u nas juz od miesiaca i tez tylko w jedna strone, za to brzuszek-plecy mu nie idzie, jak juz to wywrotka na miekkim lozku

Kamcia :szok::-):-) ale masz zdolną córcię!!!!!
Joluś gratulacje dla Igusia!!!
u nas obroty z brzucha na plecy i na odwrót sa, wiec bawimy sie tylko na kocu na podłodze:)
a ostatnio pierwszy raz nożka wylądowała w buźce:tak:

Wiecie co czytaja co wasze dzieci juz potrafia wychodzi na to ze Igor jakos wolniej sie rozwija on dopiero probuje sie obrocic z pleckow na brzuszek nozek do buzi jakos nie ciagnie siedzi tylko oparty o cos konkretnego zeby mu nie wychodza...

reklama
agnieszka to nie wyścig bobasów, nie masz co się przejmować, na obracanie ma spokojnie jeszcze z miesiąc czasu, na nóżki to samo a zęby to jeszcze więcej..

a Kamcia dokarmia Emmę kiełbaskami, dlatego jej tak szaleje młoda(szacun, chyba na pudziana wyrośnie;0)
u nas z nowości- junior opanował sposób przemieszczania się- kula się ,skubany szybko to robi, hop i jest na drugim końcu pokoju zanim skończę pisać post

Ostatnia edycja:
Do góry