reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
GRATULACJE Zuzi !!!!

Maja mówi : mama, tata, tete (Mati), baba, cmoka buziaczki i bardzo wyraźnie mówi Kote (kotek) i ci ci ci ci woła koty u Niani. A i gu gu woła na gołębie.

Ostatnio koleżanka mi mówiła, że Jej córka jak miała rok to łączyła wyrazy...:eek:...jakoś nie wierze, że mówiła "mama oć"

matusia a ja wierzę ..s
ama ostatnio jak pisąłam jakie słówka mówi Emma to pisałam co mówiła Vi mając rok i miesiąc
i jej słowa to "tata pracy " "mama oć" mama mooo (mleko) " "tam drzwi"itp 2 wyrazowe słówka

Kamcia, łe, to nie czytałam tej wypowiedzi Twojej. Ja oczywiście ponownie z niedowierzaniem zapytałam koleżankę, czy jej się coś nie pomyliło, to mówiła, że sobie zapisała w kalendarzu i jest pewna, że to było na roczek :tak:

Gratki dla Zuzi ! i wszystkich paplajacych naszych :))

Musze powiedziec, ze tez mi sie Polka rozgadala ostatnio! i bawi sie tematycznie, ze zrozumieniem, tuli misia, lale tak slodko! naprawde zupelnie cos innego niz jeszcze nie tak dawno..

Robi rewelacyjnie i mowi : 'kuku' , wola 'dziadziaaaaaa' namietnie i rozwlekle , ostatnio ladnie powiedziala pare razy 'babcia' , "daj pic" tez bylo!
A przy probie podania syropu stwierdzila "nie pije" :))
Wola za psem 'hauhauhauhau' , na kaczki, ktore uwielbia - koko kaka ..

ed. - i 'dzidzi ' na dzieci :)
- "daj" , "daj mama"

Ostatnia edycja:
reklama
matusia pisąłam to miesiąc temu albo w datę Emmy urodzin czyli 27 kwietnia(lub coś koło tego dnia)
albo koło daty wyprawiania imprezki czyli około 3 maja ;-)

Polusia suuuper :* grataki

Do góry