reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
GRATULACJE Zuzi !!!!

Maja mówi : mama, tata, tete (Mati), baba, cmoka buziaczki i bardzo wyraźnie mówi Kote (kotek) i ci ci ci ci woła koty u Niani. A i gu gu woła na gołębie.

Ostatnio koleżanka mi mówiła, że Jej córka jak miała rok to łączyła wyrazy...:eek:...jakoś nie wierze, że mówiła "mama oć"

matusia a ja wierzę ..s
ama ostatnio jak pisąłam jakie słówka mówi Emma to pisałam co mówiła Vi mając rok i miesiąc
i jej słowa to "tata pracy " "mama oć" mama mooo (mleko) " "tam drzwi"itp 2 wyrazowe słówka

Kamcia, łe, to nie czytałam tej wypowiedzi Twojej. Ja oczywiście ponownie z niedowierzaniem zapytałam koleżankę, czy jej się coś nie pomyliło, to mówiła, że sobie zapisała w kalendarzu i jest pewna, że to było na roczek :tak:

Gratki dla Zuzi ! i wszystkich paplajacych naszych :))

Musze powiedziec, ze tez mi sie Polka rozgadala ostatnio! i bawi sie tematycznie, ze zrozumieniem, tuli misia, lale tak slodko! naprawde zupelnie cos innego niz jeszcze nie tak dawno..

Robi rewelacyjnie i mowi : 'kuku' , wola 'dziadziaaaaaa' namietnie i rozwlekle , ostatnio ladnie powiedziala pare razy 'babcia' , "daj pic" tez bylo!
A przy probie podania syropu stwierdzila "nie pije" :))
Wola za psem 'hauhauhauhau' , na kaczki, ktore uwielbia - koko kaka ..

ed. - i 'dzidzi ' na dzieci :)
- "daj" , "daj mama"

Ostatnia edycja:
reklama
matusia pisąłam to miesiąc temu albo w datę Emmy urodzin czyli 27 kwietnia(lub coś koło tego dnia)
albo koło daty wyprawiania imprezki czyli około 3 maja ;-)

Polusia suuuper :* grataki

Do góry