reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
karolq gratulacje
:* dla niej
to ile już mjówczątek naszych mówi ?? (poza mama i tata)
:* dla niej
to ile już mjówczątek naszych mówi ?? (poza mama i tata)
Matusia
Fanka BB :)
GRATULACJE Zuzi !!!!
Maja mówi : mama, tata, tete (Mati), baba, cmoka buziaczki i bardzo wyraźnie mówi Kote (kotek) i ci ci ci ci woła koty u Niani. A i gu gu woła na gołębie.
Ostatnio koleżanka mi mówiła, że Jej córka jak miała rok to łączyła wyrazy......jakoś nie wierze, że mówiła "mama oć"
Maja mówi : mama, tata, tete (Mati), baba, cmoka buziaczki i bardzo wyraźnie mówi Kote (kotek) i ci ci ci ci woła koty u Niani. A i gu gu woła na gołębie.
Ostatnio koleżanka mi mówiła, że Jej córka jak miała rok to łączyła wyrazy......jakoś nie wierze, że mówiła "mama oć"
_Roszpunka_
matusia a ja wierzę ..s
ama ostatnio jak pisąłam jakie słówka mówi Emma to pisałam co mówiła Vi mając rok i miesiąc
i jej słowa to "tata pracy " "mama oć" mama mooo (mleko) " "tam drzwi"itp 2 wyrazowe słówka
ama ostatnio jak pisąłam jakie słówka mówi Emma to pisałam co mówiła Vi mając rok i miesiąc
i jej słowa to "tata pracy " "mama oć" mama mooo (mleko) " "tam drzwi"itp 2 wyrazowe słówka
Matusia
Kamcia, łe, to nie czytałam tej wypowiedzi Twojej. Ja oczywiście ponownie z niedowierzaniem zapytałam koleżankę, czy jej się coś nie pomyliło, to mówiła, że sobie zapisała w kalendarzu i jest pewna, że to było na roczek
Gratki dla Zuzi ! i wszystkich paplajacych naszych )
Musze powiedziec, ze tez mi sie Polka rozgadala ostatnio! i bawi sie tematycznie, ze zrozumieniem, tuli misia, lale tak slodko! naprawde zupelnie cos innego niz jeszcze nie tak dawno..
Robi rewelacyjnie i mowi : 'kuku' , wola 'dziadziaaaaaa' namietnie i rozwlekle , ostatnio ladnie powiedziala pare razy 'babcia' , "daj pic" tez bylo!
A przy probie podania syropu stwierdzila "nie pije" )
Wola za psem 'hauhauhauhau' , na kaczki, ktore uwielbia - koko kaka ..
ed. - i 'dzidzi ' na dzieci
- "daj" , "daj mama"
Musze powiedziec, ze tez mi sie Polka rozgadala ostatnio! i bawi sie tematycznie, ze zrozumieniem, tuli misia, lale tak slodko! naprawde zupelnie cos innego niz jeszcze nie tak dawno..
Robi rewelacyjnie i mowi : 'kuku' , wola 'dziadziaaaaaa' namietnie i rozwlekle , ostatnio ladnie powiedziala pare razy 'babcia' , "daj pic" tez bylo!
A przy probie podania syropu stwierdzila "nie pije" )
Wola za psem 'hauhauhauhau' , na kaczki, ktore uwielbia - koko kaka ..
ed. - i 'dzidzi ' na dzieci
- "daj" , "daj mama"
Ostatnia edycja:
karolq8
Gratuluje Poli super
reklama
_Roszpunka_
matusia pisąłam to miesiąc temu albo w datę Emmy urodzin czyli 27 kwietnia(lub coś koło tego dnia)
albo koło daty wyprawiania imprezki czyli około 3 maja ;-)
Polusia suuuper :* grataki
albo koło daty wyprawiania imprezki czyli około 3 maja ;-)
Polusia suuuper :* grataki