reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Kasiulec sprytnie:-D Ja zamierzam po wypraniu wszystko przykryc duzym przescieradlem na wszelki wypadek, ale i tak juz sie chyba tak nie zakuzy, do terminu zostal mi miesiac:tak:

reklama
Niusia to tak jak u Mnie :-D ale ja postanowilam zostac jedna dobe nawet moja polozna mi powiedziala bym zostala ze wzgledu na to ze pomoga mi tam w karmieniu piersia, w pielegnacji z pempkiem i pokaza wszystko zreszta nic mi sie nie stanie jak zostane tylko bede spokojniejsza bo jakby co to blisko opieka!!

kasiulec81-bardzo ladny pokoik i zakupki!!

alkmena - ja nie mam wozka dopuki nie urodze..ale to dlatego ze jak sie urodzi to tesciowie wraz z siostra meza jada kupic chyba wtedy nie wiem nie gadalam z nimi tak dokladnie ale wiem ze maja Oni kupic !! ja przykrylam wszystko kocykiem !!

reklama
Do góry