reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
kupiłam dzis stelaż do baldachimu,miałam nie zakładać, ale.....kupiłam pościel 7 częściowa z baldachimem więc co mi tam i tak często piorę ,więc bede częściej zdejmowała,nie ma co gadać uroku to to dodaje:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-DTez w sumie nie chcialam baldachimu ale kupilam 10- el. mega komplet poscieli i juz mam;-);-);-);-)

Kupiłam kółko dmuchane podobno ma pomóc podczas połogu przy siedzeniu ale czy się sprawdzi przekonam się po porodzie mam nadzieje że tak

Też myślałam o kółku ale na razie nie kupiłam w razie czego mąż mi dowiezie.
Jak na razie to mam problem jak tu się zmieścić ze wszystkimi rzeczami do szpitala w jedną torbę.:szok:
Dzwoniłam jeszcze dziś do koleżanki która rodziła w tym szpitalu co ja zamierzam i powiedziała, że mąż dowoził jej ciuszki dla córeczki bo jednak były potrzebne nie tylko na wyjście.
A wczoraj kupiłam jeszcze kilka drobiazgów m.in. to:

reklama
Kolor jest bardziej pistacjowy niż niebieski ale zdjęcie wyszło jak wyszło. W ogóle stram się kupować mało niebieskich rzeczy bo przeważnie "na chłopczyka" wszyscy dają wystarczająco dużo prezentów w tym kolorze.
Wkleję kilka zdjęć: 1-lampka kontktowa, 2-pokoik, 3-zawartość jednej z szufladek

Do góry