reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
kupiłam dzis stelaż do baldachimu,miałam nie zakładać, ale.....kupiłam pościel 7 częściowa z baldachimem więc co mi tam i tak często piorę ,więc bede częściej zdejmowała,nie ma co gadać uroku to to dodaje:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-DTez w sumie nie chcialam baldachimu ale kupilam 10- el. mega komplet poscieli i juz mam;-);-);-);-)

Kupiłam kółko dmuchane podobno ma pomóc podczas połogu przy siedzeniu ale czy się sprawdzi przekonam się po porodzie mam nadzieje że tak

Też myślałam o kółku ale na razie nie kupiłam w razie czego mąż mi dowiezie.
Jak na razie to mam problem jak tu się zmieścić ze wszystkimi rzeczami do szpitala w jedną torbę.:szok:
Dzwoniłam jeszcze dziś do koleżanki która rodziła w tym szpitalu co ja zamierzam i powiedziała, że mąż dowoził jej ciuszki dla córeczki bo jednak były potrzebne nie tylko na wyjście.
A wczoraj kupiłam jeszcze kilka drobiazgów m.in. to:

reklama
Kolor jest bardziej pistacjowy niż niebieski ale zdjęcie wyszło jak wyszło. W ogóle stram się kupować mało niebieskich rzeczy bo przeważnie "na chłopczyka" wszyscy dają wystarczająco dużo prezentów w tym kolorze.
Wkleję kilka zdjęć: 1-lampka kontktowa, 2-pokoik, 3-zawartość jednej z szufladek

Do góry