reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Super zakupy i super pokoik
Ja niestety z rozłożeniem łóżeczka muszę poczekać nasza sypialnia jest mała chociaż nie mogę się doczekać.moja torba do szpitala wyszła w 4 szt same podkłady po porodowe(2op) to jedna torba pampersy dla niuni druga torba. Na szczęście mam brata który mieszka na przeciwko szpitala w którym mam zamiar rodzić i tam wszystko u niego zostawię a mąż będzie tylko donosił.

reklama
u nas w szpitalu tez nic nie potrzebujemy tylko na wyjście więc nie bedzie tak żle a torby swojej jeszcze nie mam spakowanej:confused:

Kasiulec ladne zakupki i pokoik sliczny:-)
My narazie chcemy zeby dzidzia byla razem z nami w sypialni, chyba jakos bede sie pewniej czula a dopiero kolo roku pojdzie do swojego pokoiku.
Widze ze masz jeszcze rzeczy w opakowaniach, tak jak ja:-D Ale po weekendzie zaczynam juz wszystko prac, bo troche tego jest a z pogoda roznie, zeby zdazylo wyschnac, jeszcze poprasowac.
Dzis dzwonili do mnie ze sklepu, ze maja juz parasolke i torbe na zakupy do wozeczka, tak wiec pewnie w sobote pojedziemy odebrac i dokupic pare drobiazgow.
Tez myslalam o takim kolku, ale nie kupilam jak cos zawsze mozna dokupic.
Ja w poniedzialek dostalam liste z rzeczmi do szpitala, mam nadzieje ze spakuje sie w jedna torbe, ale zobaczymy:-D
U nas jak wszystko jest dobrze to mozna juz wyjsc po 6godzinach, no chyba ze mama czuje sie nie pewnie to wtedy mozna zostac jeszcze dluzej.

Witam :)
My już mamy łóżeczko rozstawione i stoi sobie w sypialni... jak mały będzie większy to my z mężem przenosimy się do dużego pokoju a on zostanie w tym małym :) Teraz też miejsca nie za dużo... między łóżkiem a łóżeczkiem 10cm przejście :-)

Mam takie pytanie: Mamy zamówiony wózek i w planach mieliśmy odbierać go dopiero po porodzie... tzn. ja w szpitalu a mąż miał jechać po niego... ale zastanawiamy się czy nie jechać po wózek jak zadzwonią, ze już jest... :confused: Moi rodzice tylko gadają, żebyśmy nie odbierali wózka przed porodem bo coś tam, coś tam.... tzn. zabobony... :wściekła/y:

Moim zdaniem jezeli mialabys wierzyc w przesady, to nierozstawialabym lozeczka i zupelnie nic nie kupowala przed porodem, a jezeli juz tylko zostal Wam wozek to mysle ze spokojnie mozecie go odebrac przed.

reklama
Niusia faktycznie ubranka Krzysia mam zapakowane ale tylko dlatego żeby się nie kurzyły. Uprałam i uprasowałam wszystko prawie miesiąc temu. :-D A jak przyjde z dzidziem ze szpitala to wszystko powyjmuje z plastikowych torebek

Do góry