reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Alkmena ja rozmawialam z polozna w poniedzialek i powiedziala ze najlepiej masaz brzuska albo ciepla kapiel i powinno przejsc, a jesli nie przejdzie to nie nalezy nic podawac samemu tylko skonsultowac sie z lekarzem.

reklama
Ja slyszalam ze sudocrem jest bardzo wydajny i naklada sie go naprawde cieniusienka warstwe, bo inaczej moze tylko podraznic jak za duzo sie nalozy.
Buziaczku, tak wiec w zupelnosci wystarczy dla Was obu:-D

Alkmena ja też mam to opakowanie 125g i Niusia ma rację, to bardzo wydajny krem, jeden z tych, które się dosyć ciężko rozsmarowują, więc naprawdę bierze się go niewiele.

Wczoraj dokupiłam kilka drobnostek, ale też zadzwonili, że łóżeczko już jest do odebrania - pewnie dopiero jutro odbierzemy, w piątek skręcimy, to może i nowe zdjęcia wrzucę.

Ankami nie dość że mała się nie śpieszy to i ty jeszcze nie szalejesz-tzn nie siedzisz jak na szpilkach z łóżeczkiem skręconym, pościelą nawleczoną itp-u mnie też wszystko dopiero zacznie się przygotowywać..:sorry2:

kupiłam dzis stelaż do baldachimu,miałam nie zakładać, ale.....kupiłam pościel 7 częściowa z baldachimem więc co mi tam i tak często piorę ,więc bede częściej zdejmowała,nie ma co gadać uroku to to dodaje:-D:-D:-D

Ankami nie dość że mała się nie śpieszy to i ty jeszcze nie szalejesz-tzn nie siedzisz jak na szpilkach z łóżeczkiem skręconym, pościelą nawleczoną itp-u mnie też wszystko dopiero zacznie się przygotowywać..:sorry2:

pościel to mi się żadna nie podoba i czekam aż mi Mama uszyje, ale chyba też jakiegoś lenia złapała. O rany! to rodzinne! ;-):-D

reklama
Do góry