reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Anulka ja kupilam jednorazowe Aventu, niepamietam na ktorym watku i kto, ale ktoras z dziewczyn pisala ze te wielorazowego uzytku sa gorsze i polecaja jednorazowe:tak:

Ja tez mam te jednorazowe "nuk" ale tak sobie mysle, ze te wielorazowe bylyby bardziej ekonomiczne... No nie wiem, jeszcze popytam;-)
Anka- kupilas juz stanik do karmienia? Bo ja kupilam z "dm" i jestem zadowolona:tak:Fajnie trzyma biust i jest wygodny a jak mierzylam w "h&m" to masakra...:no::no:

reklama
Hejka Dziewczyny ;-)
Widze ze nowe zakupy tutaj mamy.
sliczna wanienka widzialam ja chyba w mothercare?mialam ja kupic ale..kupilam w Toysie wkoncu!!
ile kosztowal taki albumik w Anglii??
ja kupilam sobie avent zwykle,jednorazowe i jestem z nich zadowolona bo czasem juz ich uzywam ..:tak: wsumie nie sa drogie ..a co do tych wielorazowych to nie mam pojecia jak to z nimi jest ..
ja jeszcze nie kupilam biustonosza ale chyba kupie w motehcare widzialam tam duzy wybor ale jest drogo strasznie bo jedna sztuka £20

Anulka kupiłam wkładki laktacyjne jednorazowe bellli i wielorazowe avent. Jak już kiedyś pisałam to po włożeniu do stanika te wielorazowe nie dopasowywują się za bardzo do piersi bo są po prostu dużo sztywniejsze. Za to bardzo ładne, na zewnątrz koronkowe a od strony skóry z mięciutkiej bawełenki. A jak się sprawdzą... powiem za jakiś czas :-)

Anulka kupiłam wkładki laktacyjne jednorazowe bellli i wielorazowe avent. Jak już kiedyś pisałam to po włożeniu do stanika te wielorazowe nie dopasowywują się za bardzo do piersi bo są po prostu dużo sztywniejsze. Za to bardzo ładne, na zewnątrz koronkowe a od strony skóry z mięciutkiej bawełenki. A jak się sprawdzą... powiem za jakiś czas :-)
Ja chyba sobie jednak je kupie bo mi siara leci i pewnie mleko tez bedzie pozniej lecialo a kilka mam je polecalo. Wiem, ze te jednorazowe nie sa drogie ale na dluzsza mete to zawsze pare groszy jest;-);-)

Kupilam bialy bawelniany tzw. support ze jak rosnie Ci biust to on tez rosnie, sa jeszcze takie do karmienia ale ja go nie kupowalam bo uwazam ze niema az takiej potrzeby, dla mnie zadna roznica czy zdjac ramiaczko czy odpiac miseczke, pozatym ja kupilam na pocztku ciazy dlatego taki support lepszy.A teraz tak sobie mysle ze chyba kupie zwykly w H&M bo mam wrazenie ze takie z drutem lepiej podtrzymuja, unosza i zbieraja biust:-)

ja cala ciaze przechodzilam w zwyklym biustonoszu ;-) z nexta tylko z wieksza miseczka a do szpitala chcialam sobie kupic taki specjalny do karmienia z odpinanymi miseczkamiii..i po domu bym miala to wygodniej odpiac niz zdejmowac ramiaczkooo :rofl2: ale ja wole ciemne biustonosze bielizne bo mniej widac jak sie brudzi itp

reklama
zebra - a jaki Sudokrem kupiłaś? Ja mam 125g i dziś moja mama przyniosła mi dwa malutkie opakowania Sudokremu 15g (gratisy) oraz Infacol (też gratis)- na kolki i wzdęcia pow. 1m - ale i tak wcześniej dowiem się od lekarza czy można to podawać dziecku - nic samemu :-)

Do góry