reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

A!! Wklejam obiecany przewijak, który wykonałam z: materacyka znalezionego przypadkowo na strychu (ponoć był zakupiony do jakiejś kolebki czy coś, ale nie został wykorzystany) oraz stolika hotelowego na kółkach:tak::tak::tak:!!!! Wiecie, że zdaje mi się całkiem OK!!! Przynajmniej nie będę się musiała schylać do przewinięcia Igora!! I ma niesamowicie wygodne półeczki pod spodem - chyba były na szklanki czy coś, a świetnie się tam trzyma oliwkę, krem, pampersy, chusteczki itd. Zobaczymy jak to zda egzamin ten mój twór:-D!!! Ja chyba mam za dużo wolnego czasu - niedługo przerobie cały dom na oddział noworodków...:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Zebra to mnie zaskoczylas:szok: ta karuzelka rowniez jest Fisherprice ale tak jak pisalam wczesniej dziala bez zarzutu.

Aska super wyglada ten przewijak, ja nigdy bym na to nie wpadla, tez mam duzo wolnego czasu, powiedziala bym ze az za duzo bo calymi dniami siedze i sie nudze ale na takie cos bym nie wpadla:tak:
Co do pepka, to ja rowniez kupilam tylko spirytus.

Hej Dziewczyny !!
Co slychac ;-)
Ja nie kupilam jeszcze spirtusu bo nie wiem gdzie mam go tu znalesc w anglii !!
ale kupie pewnie w aptece jak pojade teraz w czwartk do midwife!!
pempuszek tez bede bardzo pielegnowac, ale do kapieli bede uzywac tylko J&J mam nadzieje ze bedzie jej pasowal i nie bedzie rzadnego uczulenia !!ja nie mam zadnego uczulenia wiec moja Niunia tez nie powinna miec chociarz i tak bede uzywac delikatnych kosmetykow !!zobaczymy a jak nie to bedziemy cudowac dopiero wtedy:-p:confused::eek: hehe
aska_24- sliczny ten kacik bardzo wazne jest to ze ktos potrafi stworzyc cos z niczegooo!! ja mam juz przewijaczek taki nakladany na lozeczko !!

Buziaczeko ile mi wiadomo, nie kupisz w UK czystego spirytusu jak w Polsce, mi przywiozla spiryt, meza siostra ostatnio jak u nas byla, ale wiem ze tutejsze polozne polecaja taki srodek fioletowy zapomnialam nazwy:wściekła/y: wiem ze sie sprawdza, jedyny jego minus ze brudzi ubranka:no: ale niewiem w jakim stopniu, czy mozna je pozniej doprac czy nie:confused:

dzięki !! Mam nadzieję, że będzie funkcjonalny...
A dziś nareszcie tata wstawił ki regalik na ubranka - myślałam że będzie za duży, a tu się okazało, że ledwie upchnęłam te rzeczy. Teraz nareszcie mam porządek i spokojna głowę, że wszystko pod ręką...

Witam sie z Wami dzis w deszczowy poranek, niestetety w UK pogoda ostatnio pod psem:no:

Buziaczku mam do Ciebie pytanko, niewiem czy dobrze zrozumialam jedna z Twoich poprzednich wypowiedzi:confused: chodzi o te karuzelke z mothercare, Twoj M gdy kupowal poscielke dostal ja w gratisie? Czy kupil?

Milego dzionka dla Wszystkich lipcoweczek.

Aśka przewijak super... nigdy bym nie wpadła na to że zrobiłaś go sama... :-)

Co do nadmanganianu to my też kąpaliśmy przez pierwsze 2 tyg Julkę w nim - tu chodzi też o odkażenie wody... ale co szpital to obyczaj...

A jeżeli chodzi o projektor w karuzelce to musi być zupełnie ciemno żeby był efekt, poza tym moja Julka dopiero teraz interesuje się tym że coś pojawia się na suficie... więc takiemu maluchowi to chyba będzie obojętne... :confused:

reklama
Właśnie kurier przyniósł mi chustę, ale z rozpakowaniem paczki poczekam aż Mariusz wróci z treningu, więc później wkleję jakieś fotosy :)

Do góry