reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Grubelku, obiecałam mu, ale zaraz właśnie wejdzie, więc długo nie musiałam czekać.
Do nosidełka to ta chusta raczej nie jest podobna - to po prostu długi pas materiału. Wieczorem (bo jeszcze się na zakupy wybieramy) zdam dokładniejszą relację z oględzin tego cuda...

witam !!
Niusia_23--> niestety nie dostal w gratisie musialam kupic sama zaplacilam £20 ale jestem naprawde zadowolona !! przepraszam ze napisalam cos nie wyraznie i nie zrozumiale !!
a co do pempuszkow Mamy w Anglii : to dowiedzialam sie wczoraj w aptece i powiedzieli mi ze polozna sama przychodzi do domu juz na nastepny dzien po wyjsciu ze szpital i sama przemywa i daje jakis specjalny srodek nic nie sprzedaja idywidualnie mamom !! ...przepraszam ze tak krotko ale juz 3 raz pisze tego samego posta i mi zjadlooo i jestem lekko zla !! pozdrawiam pa

Pochwalę się, ze dziś przyszła do mnie paczuszka :) Kupiłam na allegro używany Monitor Oddechu AngelCare (wygląda jak nowy) :-) Dałam za niego 230zł :) jak mały będzie miał pół roku to sprzedam dalej :) Kupiłam go dlatego, ze wolę dmuchać na zimne niż potem sobie wypominać, ze szkoda mi było 200zł... :happy:

buziaczek1626 - tak jak pisałam wcześniej - wolę dmuchać na zimne... :happy:

Grubelku - zdjęcie ze strony www.angelcare.pl bo chwilowo nie mam aparatu

ac300_mini1.jpg

czujniki.jpg

reklama
Do góry