reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Niusia - prześliczne ubranka :) teściowa faktycznie się postarała :) i widzę, że kupiła takie same skarpetki jak moja (która również kupiła 3/4 ubranek dla wnuczka) :-)

Dziekuje Alkmeno, hihi to beda dreptac w takich samych skarpeteczkach:-) dreptac?:-D chyba za duzo powiedziane:laugh2: beda je poprostu nosic na swoich drobniutkich stopkach:-)

Buziaczek, dziekuje:tak:
No pieknie, u mnie jest inaczej to moje pierwsze ubranka, tak wiec jeszcze troche mam do dokupienia m.in.posciel,wanienke, termometry...itd...itp:-) Tak wiec chodzenie po sklepach, pranie prasowanie to wszystko jeszcze przedemna:tak:

Dobrej nocki Wam zycze kobitki.

Zapomnialam jeszcze o cos spytac:-p
1. Czy ktoras z Was ma materacyk firmy RADIR?
2. Jesli chodzi o materacyk gryczano-kokosowy, ktora strona kladzie sie go na poczatku? Moze to glupie pytanie, ale ja poprostu niewiem:zawstydzona/y:

Zapomnialam jeszcze o cos spytac:-p
1. Czy ktoras z Was ma materacyk firmy RADIR?
2. Jesli chodzi o materacyk gryczano-kokosowy, ktora strona kladzie sie go na poczatku? Moze to glupie pytanie, ale ja poprostu niewiem:zawstydzona/y:
stroną kokosową, bo gryczana jest do masażu stópek dzieci chodzących po łóżeczku, tak nam przynajmniej powiedział sprzedawca, ale ja mam kokos-pianka-kokos

Niusia mnie sprzedawczyni powiedziała, że na początku kładzie sie strona kokosowa do góry bo jest twardsza, a dziecko musi mieć twarda, równa powierzchnie do spania, ale po jakim czasie można go przewrócic na druga strone to nie wiem

ja nie mam pojecia, bo ja wogule mam inny materacyk...mam ze sprezynkami,ze spacjalna powierzchnia bawelniana, a z drugiej storny ma ochronna warstwe, zeby sie plecki nie pocily, i zeby siku nie przeciekalo, wogule jest ostopedyczny i twardy dla kregoslupa!! pozdrawiam

reklama
Asia, przewijak super!!! :tak:

Niusia, slicznosci ci tesciowa pokupowała :-) Moja się aż tak nie angażuje.......... :baffled:

Dziewczyny, a jak to jest ze spirytusem do pepuszka? Bo wszędzie piszą, ze ma być 70%. Można taki kupić w aptece czy trzeba jakoś samemu rozcieńczać????????

Do góry