reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Pastela, jeśli chodzi o materace to mozna zamówić na dowolny rozmiar u:

- Softbe (prosili tylko o przesłanie zamówienia mailem, podając dokładne wymiary i rodzaj materaca, swoje danych adresowych oraz numer telefonu kontaktowego. Cena materaca 60,00 zł + ew. 18,00 zł koszty wysyłki)
-1563 (80,00zł + 15,00zł koszty przesyłki)
-www_2o2_pl (cana taka sama jak za materac 120x60 cm).

Pytałam też u: PPMTrzemeszno, TUTEK_2006 i u nich mozna kupić materace tylko do typowych łózeczek dziecięcych.
To tylko przykładowe rozeznanie w temacie. Gdyby dokładniej poszukac i popytać to pewnie znalazłoby się więcej sprzedających, u których można materacyk kupić i byc moze po niższych cenach.

Ja materacyk juz mam i nie zamawiałm na allegro.
A pościel będę miała tę samą, którą kupiłam do wózka. Chociaż myslę, ze jeśli bedzie tak upalnie jak teraz to i tak sie nie przyda do kołyski.

nic nie nwidze:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Pastela, ja tez bedę miała piankowy materacyk w kołysce. Do łóżeczka kokosowy juz będzie. Ceny na allegro mnie odstraszyły troche i znalazłam w innym miejscu duuużo taniej.

Baldachim zainstaluję w kołysce, bo tak słodko wygląda :-) Mam taki z szyfonu w komplecie z ochranaczem, a do tego będę miała uszyte poszewki do pościeli w tym samym kolorze (zmniejszone z dużej poszwy na kołderkę).

Za maczek przepraszam :baffled: mam duzy monitor i moze dlatego mi to nie sprawia róznicy, ale juz się poprawiam :tak:

Przyszły dziś 2 paczki. Zdjęć wypełnień pościelowych to nie będę wklejać, ale rożek - moim zdaniem - jest godny pokazania :)
Mam słabe oświetlenie a późno już dosyć. Pierwsze zdjęcie jest z lampą błyskową, dlatego kolory nieco się różnią.

Ankami taki sam rożek miałam dla mojej Wikuni, tylko, że biały :) Zresztą znalazłam go teraz, ale niestety był pochlapany żelazem, które długo brała, a tego niestety nie da się sprać...

Mój Olaf też wczoraj na mnie nakrzyczał, że powinnam się wreszcie spakowac, zwłaszcza, że nie wiadomo, czy nie trafię do szpitala wcześniej... ale ja kurczę nie mam jeszcze kilku rzeczy dla siebie... tych bellowych podkładów, jedenej koszuli, klapek, właściwie moge spakować tylko kosmetyki...

Ja też się własnie usmiałam, jak to przewczytałam :)

Moje ostatnie zakupki to filtr 30 dla Jasia, oprócz tego wczoraj kupiłam sztyft przeciw komarom i meszkom od pierwszego dnia życia (chicco), chusteczki, waciki, gaziki
Brakuje mi tylko spirytusu do pępka, soli fizjologicznej, pampersów, sudocremu, termometru i fridy...

reklama
cudne te wszystkie Wasze zakupy, mam nadzieje że niedługo też się pochwalę jak będę miała coś ciekawego, chociaż dla dziecka mam mało ciuszków, stwierdziłam, że będę na bieżąco kupować, bo dziecko tak szybko rośnie

Do góry