reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Negri ale ja chcę do kołyski! One są w kompletach z pościelą kołyskową! A jej nigdzie nie widzę :-(

Pastela, ja się dowiadywałam u niektórych sprzedających na allegro czy można zamówić materacyk niestandardowych wymiarów. Też był mi potrzebny do kołyski (dostaliśmy taką kołyskę rodzinną, w której jeszcze spał mój mąż i jego siostra; musimy ja tylko odnowić). Niektórzy odpisali, ze można zamówić, trzeba tylko podać wymiary i zrobią na odpowiedni rozmiar. Jeśli chcesz to jutro sprawdze w skrzynce pocztowej, u których było to mozliwe. Dziś już nie za dobrze się czuję i musze sie położyć.

reklama
Anulka, zakupy śliczne!!! :) Podoba mi się bardzo przewijak, ale na taki nie mam miejsca.

Pastela, jeśli chodzi o materace to mozna zamówić na dowolny rozmiar u:

- Softbe (prosili tylko o przesłanie zamówienia mailem, podając dokładne wymiary i rodzaj materaca, swoje danych adresowych oraz numer telefonu kontaktowego. Cena materaca 60,00 zł + ew. 18,00 zł koszty wysyłki)
-1563 (80,00zł + 15,00zł koszty przesyłki)
-www_2o2_pl (cana taka sama jak za materac 120x60 cm).

Pytałam też u: PPMTrzemeszno, TUTEK_2006 i u nich mozna kupić materace tylko do typowych łózeczek dziecięcych.
To tylko przykładowe rozeznanie w temacie. Gdyby dokładniej poszukac i popytać to pewnie znalazłoby się więcej sprzedających, u których można materacyk kupić i byc moze po niższych cenach.

Ja materacyk juz mam i nie zamawiałm na allegro.
A pościel będę miała tę samą, którą kupiłam do wózka. Chociaż myslę, ze jeśli bedzie tak upalnie jak teraz to i tak sie nie przyda do kołyski.

reklama
dzięki Capri, tylko nie pisz takim maczkiem bo ciężko się czyta :eek:
kupiłam do kołyski 2x komplet Gluck taki do wózka /żółty i niebieski/, prześcieradełka też 2, a z baldachimu do kołyski chyba już zrezygnuję. '
Kupiłam za to 2 komplety Gluck do łóżeczka 1 z baldachimem drugi z moskitierą.
A ceny podane przez tych sprzedawców są masakryczne za materacyk 40x90:szok: dzwoniłam do hurtowni w ZG tam sprzedadzą mi piankowy za 20zł, lub Gluck za 31zł, tylko szkoda, że tylko są piankowe, do łóżeczka kupiłam twardy kokosowy.

Do góry