reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

A ja dzis kupilam body na kazdy dzien tygodnia- czyli komplecik, 7 szt. i... takie fajne male wieszaczki do szafy:-) Tylko szafy jeszcze brak;-);-) Jutro juz sie umowilam z moim M. na zakupy typu: pierdolki- butelki, smoczki, cos do wloskow, kosmetyki moze i takie tam...a w sobote jedziemy na wieeeeelkie zakupy!! Mebelki, wozek- o ile moje samopoczucie pozwoli:eek:

reklama
Mila te sztywne są do połozenia na łóżeczko, a te miękkie na jakąś szafkę czy komodę...
Mila ewentualnie mozna dokupić oddzielnie taką "deskę" którą kładzie sie na łóżeczko i na to miękki przewijak...
A! i chciałam napisać wszystkim dziewczynom że jak kupujecie ubranka na wieszaczkach to nie wyrzucajcie ich bo potem moga sie przydać... niestety nigdzie nie mozna kupić małych dziecięcych wieszaków. Ja tak wyrzucałam a teraz szukam małych wieszaków i nigdzie nie ma.... :no:

Lipcoweczki wczorajszy dzien zaliczam do udanych udalo mi sie kupic cos niecos
Dziewczyny mialyscie racje bardzo milo jest robic zakupy dla dzidzi:tak:
Wklejam zdjecia:-)

Cos nie na temat :-)

Marika, cieżko z czasem u mnie, ale czytam Was jak daje rade. Teraz pisze prace zaliczeniowe wiec wiecej siedze przed kompem.pewnie czesciej sie odezwe. Wczesniej robiłam kursy, zadziłam kwiatki w ogrodzie a ze mamy załozony od wrzesnia wec pełno roboty. Dzieci, komunie , sluby, chrzciny ....wszystko normalnie w tym roku razem.Zastanawiam sie czy bede miała czas urodzic ;-)

oj Gosiu na to chcąc nie chcąc znajdziesz czas:) -sama dobrze o tym wiesz;-):tak:

A co do tych wszystkich uroczystych wydarzeń to tak zawsze jest jak z Olą byłam w ciąży to też w rodzinie były komunie, śluby-kurczę a ja z wielkim brzuchem..a jak tak człowiek by chciał się wybrać, wystroić, iść do ludzi - to cisza zero uroczystości.:-p:dry:

Fajnie że też rodzisz na polnej-może faktycznie jakieś lipcóweczki z forum się tam spotkają:) a i dziwi mnie to że pisałaś o swojej koszuli-tam były szpitalne-do porodu tak samo.jedynie to miałam swój szlafrok.

reklama
Do samego porodu daja owszem koszule ale po porodzie warto miec swoje, te szpitalne nie zawsze maja wszystkie sznureczki czy guziczki, ja miałam juz dwa razy cesarke i teraz tez bede miała wiec mam minimum trzy dni pobytu w szpitalu, czułam sie lepiej psychicznie majac własna koszule, gatki i stanik :-) a ze mam biust 70 F to jak jest bez kajdanków to lata we wszystkie strony, ale jak przestane karmic pewnie znowu mi nic z tego nie zostanie ( stała wielkosc to 70 C :-( )

woda do picia niegazowana - pod warunkiem ze nie ma sie cesarki bo wtedy to dzien wczesniej jest zakaz jedzenia a napoje minimalnie

Do góry