reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Ja po cesarce byłam tam o zgrozo 5 dni...szybko wychodziłaś-naprawdę..24 mnie przyjęli 25 urodziłam..a 29 wyszłam...

Teraz nie wiem jaki będzie poród-mam mieszane uczucia...
w takim razie wezmę chociaż ze dwie koszule-i tak tyle mam.stanik obowiązkowo, majtki..ach te gacie mam tu dylemat bo mam bawełniane pod brzuch spakowane a jak będzie cesarka to takie mi tylko sprawią ból....więc wezmę i wielgachne hihi

Mam pytanie tak ogólnie co sądzicie o pasach ściągających...
wiem że to jest nie polecane przez lekarzy bo taki pas rozleniwia mięśnie brzucha i powinno się go używać jak najmniej....ale np na allegro pisze pas poporodowy i sprzedają go apteki-i teraz tu można dosytać jobla o co chodzi? czyli można czy nie można czy kupujecie takie pasy? czy wystarczą ciaśniejsze jeansy i dobre ściągające majtki..?

reklama
Anka super zakupki :) Śliczne :)

Grubelku wieszaki na dziecięce ubranka kupiłam w IKEI juz dosyć dawno temu, ale jak byłam teraz to też widziałam, są w różnych kolorkach :))

Zebrra nie wiem jakie kupiłaś... czasami są z Ikei na allegro i wydaja mi się duże... chodzi o to że ubranko dla Julki na 92 czy 98 jest zdecydowanie mniejsze niż na Twoją Wikę... ale pewnie bede musiała takie kupić... chociaż ostatnio na allegro były takie z H&M tylko aukcja mi się skończyła... :wściekła/y: i one były takie małe i cienkie...no wiesz o co chodzi... bo poza Ikeą to chyba nigdzie już nie ma.... oczywiście w przystepnej cenie (nie 20 PLN za szt... :szok:)

Grubelku no takie ubranka na 56-74 raczej nie wejdą, a ja je kupiłam właśnie jak Wikula była w wieku Twojej Julki, nie pamiętam czy od razu wszystkie ciuszki wchodziły, ale większość na pewno tak :) Wiesz lepsze takie niż żadne.. :)
A tak swoją drogą to w innych sklepach też powinny być, nie wiem dlaczego producenci na to jeszcze nie wpadli... :)

Mam pytanie tak ogólnie co sądzicie o pasach ściągających...
wiem że to jest nie polecane przez lekarzy bo taki pas rozleniwia mięśnie brzucha i powinno się go używać jak najmniej....ale np na allegro pisze pas poporodowy i sprzedają go apteki-i teraz tu można dosytać jobla o co chodzi? czyli można czy nie można czy kupujecie takie pasy? czy wystarczą ciaśniejsze jeansy i dobre ściągające majtki..?

Ja pasa nie kupuje bo nie chce zeby mi sie miesnie rozleniwily a po 6 tyg zamierzam cwiczyc miesnie brzucha.Jestem optymistka i stawiam na to ze bede miala plaski brzuch jak sprzed ciazy:-)

Marika wiesz ja tam przeciwniczka pasa nie jestem ale nie wyobrażam sobie paradowac w takim pasie w 30 stopniowym upale nie zapominaj ze to bedzie lato... ;-) ja mam majtki sciągające które nosiłam po Julce była to wiosna i szczerze mówiąc założyłam je może z 5 razy.... gorąco było... chyba latem tego roku raczej bedziemy miały brzuszki pociążowe ale w przyszłym roku... to dopiero bedziemy laski... ;-):-p:-D:-D:-D

Pewnie że lepsze takie niż żadne... :tak: jako że wybieram się nad morze to może zajade do Ikei w Gdańsku .... I zgadza się takie wieszaczki to mógłby być niezły biznes... :-D;-)

reklama
dziękuje za odpowiedź-też tak myślę że jeansy, i dobra bielizna wystarczy do tego ograniczenie słodyczy, dużo ruchu i będzie ok-wasze opinie pomogły mi podjąć decyzję że już nie kupie tego pasa-przyznam że koleżanka silnie mnie namawiała że to potrafi zdziałać cuda itp-w sumie ma po 2 dzieci płaski brzuch ale ona cała jest chuda-taką ma budowę...dzięki dziewczynki;-)

Do góry