reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Ja po cesarce byłam tam o zgrozo 5 dni...szybko wychodziłaś-naprawdę..24 mnie przyjęli 25 urodziłam..a 29 wyszłam...

Teraz nie wiem jaki będzie poród-mam mieszane uczucia...
w takim razie wezmę chociaż ze dwie koszule-i tak tyle mam.stanik obowiązkowo, majtki..ach te gacie mam tu dylemat bo mam bawełniane pod brzuch spakowane a jak będzie cesarka to takie mi tylko sprawią ból....więc wezmę i wielgachne hihi

Mam pytanie tak ogólnie co sądzicie o pasach ściągających...
wiem że to jest nie polecane przez lekarzy bo taki pas rozleniwia mięśnie brzucha i powinno się go używać jak najmniej....ale np na allegro pisze pas poporodowy i sprzedają go apteki-i teraz tu można dosytać jobla o co chodzi? czyli można czy nie można czy kupujecie takie pasy? czy wystarczą ciaśniejsze jeansy i dobre ściągające majtki..?

reklama
Anka super zakupki :) Śliczne :)

Grubelku wieszaki na dziecięce ubranka kupiłam w IKEI juz dosyć dawno temu, ale jak byłam teraz to też widziałam, są w różnych kolorkach :))

Zebrra nie wiem jakie kupiłaś... czasami są z Ikei na allegro i wydaja mi się duże... chodzi o to że ubranko dla Julki na 92 czy 98 jest zdecydowanie mniejsze niż na Twoją Wikę... ale pewnie bede musiała takie kupić... chociaż ostatnio na allegro były takie z H&M tylko aukcja mi się skończyła... :wściekła/y: i one były takie małe i cienkie...no wiesz o co chodzi... bo poza Ikeą to chyba nigdzie już nie ma.... oczywiście w przystepnej cenie (nie 20 PLN za szt... :szok:)

Grubelku no takie ubranka na 56-74 raczej nie wejdą, a ja je kupiłam właśnie jak Wikula była w wieku Twojej Julki, nie pamiętam czy od razu wszystkie ciuszki wchodziły, ale większość na pewno tak :) Wiesz lepsze takie niż żadne.. :)
A tak swoją drogą to w innych sklepach też powinny być, nie wiem dlaczego producenci na to jeszcze nie wpadli... :)

Mam pytanie tak ogólnie co sądzicie o pasach ściągających...
wiem że to jest nie polecane przez lekarzy bo taki pas rozleniwia mięśnie brzucha i powinno się go używać jak najmniej....ale np na allegro pisze pas poporodowy i sprzedają go apteki-i teraz tu można dosytać jobla o co chodzi? czyli można czy nie można czy kupujecie takie pasy? czy wystarczą ciaśniejsze jeansy i dobre ściągające majtki..?

Ja pasa nie kupuje bo nie chce zeby mi sie miesnie rozleniwily a po 6 tyg zamierzam cwiczyc miesnie brzucha.Jestem optymistka i stawiam na to ze bede miala plaski brzuch jak sprzed ciazy:-)

Marika wiesz ja tam przeciwniczka pasa nie jestem ale nie wyobrażam sobie paradowac w takim pasie w 30 stopniowym upale nie zapominaj ze to bedzie lato... ;-) ja mam majtki sciągające które nosiłam po Julce była to wiosna i szczerze mówiąc założyłam je może z 5 razy.... gorąco było... chyba latem tego roku raczej bedziemy miały brzuszki pociążowe ale w przyszłym roku... to dopiero bedziemy laski... ;-):-p:-D:-D:-D

Pewnie że lepsze takie niż żadne... :tak: jako że wybieram się nad morze to może zajade do Ikei w Gdańsku .... I zgadza się takie wieszaczki to mógłby być niezły biznes... :-D;-)

reklama
dziękuje za odpowiedź-też tak myślę że jeansy, i dobra bielizna wystarczy do tego ograniczenie słodyczy, dużo ruchu i będzie ok-wasze opinie pomogły mi podjąć decyzję że już nie kupie tego pasa-przyznam że koleżanka silnie mnie namawiała że to potrafi zdziałać cuda itp-w sumie ma po 2 dzieci płaski brzuch ale ona cała jest chuda-taką ma budowę...dzięki dziewczynki;-)

Do góry