reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

ewo - dzięki... w takim razie jutro sobie muszę kupić te dwie gazety... a pościel jest fantastyczna... jak tylko zdecyduję się na jakiś kolorek to pewnie zamówię na allegro (listonosz jest u mnie codziennie i pewnie zastanawia się co ja takiego zamawiam... codziennie mi coś przynosi... pamiętam jak przyszła ogrooomna paczka od timur00 to pudełko było z napisem "bella" i dodatkowo markerem napisane na nim PODKŁADY GINEKOLOGICZNE... chyba dało mu to do myślenia):happy:

O!!!!OD NIEGO KUPILAM

reklama
Ewa - a jak ta niebieska pościel prezentuje się w morskim X-landerze? Nie gryzą się kolory?? Zastanawiam się nad niebieską lub ewentualnie żółtą.

Ewo jak zobaczylam cene tego wozka a jest fajny podoba mi sie to sie zdziwilam bo ja mieszkam a Niemczech i tu takich fajnych i tanich wozkow nie ma:-(.
Ja wybralam sobie wozek za 400e z tanszych nie przypadl mi zaden do gustu:-(.

A ta zolta posciel do wozka jest zajefajna buuu szkoda ze nie mam jak sobie jej zamowic....smutno mi teraz jak cholera

ewa - ja będę u niego jeszcze zamawiała dla kolegi z Anglii bo jak był u mnie ostatnio to parę rzeczy mu się spodobało więc przy okazji zamówię i pościel dla siebie :-) tylko tak patrzę na ten niebieski - ten Twój jest chyba ciemny bardzo? Bo ten na aukcji wydaje się błękitny :confused:

a co do motywu... to jak zobaczyłam zwierzę po lewej to pomyślałam... fajna pościel dla naszej zeberki :-D i znowu po chwili się kapnęłam... że tam jest żyrafa a nie zebra :-D

reklama
ewa - ja będę u niego jeszcze zamawiała dla kolegi z Anglii bo jak był u mnie ostatnio to parę rzeczy mu się spodobało więc przy okazji zamówię i pościel dla siebie :-) tylko tak patrzę na ten niebieski - ten Twój jest chyba ciemny bardzo? Bo ten na aukcji wydaje się błękitny :confused:

a co do motywu... to jak zobaczyłam zwierzę po lewej to pomyślałam... fajna pościel dla naszej zeberki :-D i znowu po chwili się kapnęłam... że tam jest żyrafa a nie zebra :-D

taki pośredni, ale kolor ciemniejszy niż na allegro, w rzeczywistości ładniejszy:zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y:

dobre u Ciebie z ta zebrą;-):-)

Do góry