Grubelku, ale to stara orientalna szkoła, wszystkie stare księgi Wschodu odnoszące się do uciech cielesnych podkreślają połączenie ust z łechtaczką, a położne dziś czerpią z tej wiedzy i wiedzą jak ważne jest rozluźnienie szyi (tej na górze, pod głową ;-)) i gęby w trakcie porodu :-)
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Rany Ankami zadziwiasz mnie Kochana ) Już wszystko wypisałam, jeszcze tylko podliczę co i ile "sztuków" i wiem na czym stoję
Rany Ankami zadziwiasz mnie Kochana )
a wiesz, że z zadziwienia właśnie rodzą się najciekawsze dociekania, badania a potem najwspanialsze teorie naukowe? - chyba czeka Cię błyskotliwa kariera naukowa
zebrra
No baaaaaaa, ja od zawsze dociekliwa jestem )) Tatuś mnie tego nauczył... jak przychodziłam do niego z jakimś pytaniem, to wyciągał encyklopedię i razem sprawdzaliśmy, a potem kolejne rzeczy i kolejne i tak się schodziło pół dnia )
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Ankami, to dogadałabyś się z moim mężem. Jak dorwie mapy, to zapomina o świecie. Potrafi je nawet zabierać w ustronne miejsce...
zebrra
Heheheh Mila dobre!!! ))
Witajcie Przyszłe Mamusie :-))
Mam do zaoferowanie wózek ROAN MARITA - jak nowy, jeszcze na gwarancji !!! oto link: Roan Marita - fotelik adapter parasolka GWARANCJA (189589261) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek jest SUPER !!!
Moja córcia dostała od babć nową spacerówkę wiec ten nam się już nie przyda, zapraszam i pozdrawiam :-)
Mam do zaoferowanie wózek ROAN MARITA - jak nowy, jeszcze na gwarancji !!! oto link: Roan Marita - fotelik adapter parasolka GWARANCJA (189589261) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek jest SUPER !!!
Moja córcia dostała od babć nową spacerówkę wiec ten nam się już nie przyda, zapraszam i pozdrawiam :-)
reklama
zrezygnowałam z chicco ct1 trio,za drogi, nie wiem czy pisałam, wróciłam do dawnego marzenia i wczoraj zamówiłam, za jakieś 3-4 tygodnie odbieram
..:: BOBO W
..:: BOBO W
Podziel się: