reklama
Zebrra jakbyś namierzyła te szlafroki w innych kolorach to daj cynk, ja znalazłam tylko M i S różnokolorowe, a potrzebuję L lub XL (najlepiej różowy lub niebieski)
Ja właśnie widziałam dzisiaj u mnie na rynku te szlafroki po 69 w różnych kolorach (zielony jest fajny) więc nie będę kupowała na allegro.
zebrra
Potrójna mama :)
Ankami no niezły jest, jak dojdzie do Ciebie daj znać jaki jest w realu )
Ten mi się podoba Kopertowy szlafrok na wiosnę i lato - L - Snoopy (185650332) - Aukcje internetowe Allegro
Ten mi się podoba Kopertowy szlafrok na wiosnę i lato - L - Snoopy (185650332) - Aukcje internetowe Allegro
zebrra
I taki podobny do Twojego SZLAFROK Z SATYNY WYPRZEDAZ rozm XL promocja 14.99 (187960891) - Aukcje internetowe Allegro
Grubelek
mamy lipcowe'07
No to się chwale klasyczny leżaczek zakupiony przez zatopioną w "depresji" przedporodowej... ;-) (mąż mnie udusi.... )
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Eeee tam, tak od razu to nie udusi... :-) W razie czego to parafrazą klasyki mu: "Kochajcie Grubelki, chłopięta / Kochajcie, do jasnej cholery"...
Grubelek
mamy lipcowe'07
Eeee tam, tak od razu to nie udusi... :-) W razie czego to parafrazą klasyki mu: "Kochajcie Grubelki, chłopięta / Kochajcie, do jasnej cholery"...
... wystawi walizy za drzwi za kolejną zawalidroge i do tego Fisher Price .... a mój mą nie lubi... bo to pożeracze baterii.... na szczęscie nauczeni doświadczeniem z Julką mamy kilka ładowarek i stado akumulatorów.... do takich zabawek sie przydaja...
zebrra
Grubelku też się nad nim zastanawiałm, bo cena taka sama jak tego mojego... Gratuluję zakupu
reklama
zebrra
Dziewczyny uśmiałam się własnie strasznie, przyszła do mnie przed chwilą pani listonoszka i przyniosła polecony od tej babki z allegro (body)... Przyszły dwie paczki po 3 szt. znowu 74/80... buahahahahhah czy tylko ja mam takiego pecha???
Podziel się: