Mila, wózki ładne. Co do ich różnych cech nie będę się wypowiadać, bo się po prostu na tym nie znam, nie mam żadnego doświadczenia, ale jeszcze na Twoim miejscu (chyba że jestes zdecydowana) przemyślałabym taki wielofunkcyjny wózek. Jak Zebrra podkreślała, że będzie kupować osobno głęboki i później osobno spacerówkę (aby były lżejsze) zaczęłam wypytywac znajome osoby o ten aspekt. Bez względu na to, czy muszą nosic cały wózek ze stelażem czy tylko gondolę, wszystkie dziewczyny męczą się z cięzkimi wózkami (i przeklinają je niemiłosiernie). Ten argument do mnie trafił, jak sobie wyobrażę, że w każdej potencjalnie skomplikowanej sytuacji (spieszę się, muszę gwałtownie skręcic itp.) mam do przesunięcia ciężką kolumbrynę, to naprawdę wolę kupić lekki głęboki, sprzedać go później i zainwestować w super spacerówkę. Tym bardziej, ze to kupowanie teraz to żaden problem, możesz to zrobić nie wychodząc z domu.. To taka moja rada, może niespecjalnie profesjonalna, ale ze szczerego serca
reklama
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Dzięki za opinie :-).
Jak na razie to jestem absolutnie zdecydowana kupić wózek wielofunkcyjny. Ciężar tej górnej części (gondoli, obu spacerówek) nie przekracza 3 kg - to niedużo, a poza tym podobny ciężar mają te części w wózkach o jednej funkcji. Reszty ciężaru wózka nie poczuję: nie muszę wnosić stelaża ani do swojego domu, ani np. do teściów; do moich rodziców zawsze jeżdżę razem z mężem; znajomych można poprosić o pomoc; od lat nie jeżdżę publicznymi środkami transportu...
Ale czekam na dalsze opinie :-).
Jak na razie to jestem absolutnie zdecydowana kupić wózek wielofunkcyjny. Ciężar tej górnej części (gondoli, obu spacerówek) nie przekracza 3 kg - to niedużo, a poza tym podobny ciężar mają te części w wózkach o jednej funkcji. Reszty ciężaru wózka nie poczuję: nie muszę wnosić stelaża ani do swojego domu, ani np. do teściów; do moich rodziców zawsze jeżdżę razem z mężem; znajomych można poprosić o pomoc; od lat nie jeżdżę publicznymi środkami transportu...
Ale czekam na dalsze opinie :-).
A ja wybralam model Chicco Trio CT0.1 model 2007 moim zdaniem ma duza gondole i mozna ja podpiac pasami z tylu w samochodzie ja na to bardzo zwrocilam uwage poniewaz mieszkam w niemczech i musze do rodzicow jechac 12 godzin i to troche za dlugo i niewygodnie zeby mala siedziala w foteliku one sa dobre ale na 2 godzinki,nastepnie sie sklada na parasolke wiec zajmuje malo miejsca w bagazniku:-) nastepnie moge na stelarz podpiac sam fotelik i wyskoczyc szybko do sklepu na przyklad uwazam ze jest fajny mi sie osobiscie nie podobaja te z duzymi kolami pompowanymi nie potrzebuje takiego wuzka poniewaz tu sniegu juz przez 3 lata nie bylo i drogi tez sa fajne.Apropo co do Quinny -odradzam przereklamowany gondola malutka ze juz w zime tam dzidzie nie zmiescicie bo beda ubrane i jescze kolderki nie ma szans moje kolezanki maja jedna buzz a druga speedy sx i naprawde szczegolnie buzz odradzam sa twarde jak jedzie sie nawet po zwirze to dzidzius w nim podskakuje.Ale same musicie wiedziec jakie sie wam podobajapozdrawiam
zebrra
Potrójna mama :)
a co kochane powiecie o tym? ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC KOŁYSKA WIBR LAMPKA (163923625) - Aukcje internetowe Allegro korci mnie żeby takie kupić zamiast tradycyjnego drewnianego
Nicoya ja właśnie chyba takie kupie Myśle o tym dość poważnie a również dlatego że dość często jeżdzę do siostry do Warszawy i na działke moich rodziców !!!!!! A to dobre rozwiązanie dla mnie zwłaszcza jak chce jeździć do innego miasta !!!!!!!!!:-) ;-)
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
[/url]
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
zebrra
Ja też chcę kupić, mój Olaf też mówi, żeby wziąć je zamiast tradycyjnego, ale czytałam gdzieś wypowiedź ortopedy na temat łóżeczek turystycznych i odradzał kupowanie takiego zamiast drewnianego, głównie dlatego, że nie ma tam tradycyjnego materacyka, który jest bardzo ważny dla kręgosłupa Malucha...
reklama
zebrra
Tego nie wiem, bo nie jest polecane jako łóżeczko na stałe, tylko jako "turystyczne"...
Nicoya też o tym myślałam, ale to chyba nienajlepszy pomysł...
Nicoya też o tym myślałam, ale to chyba nienajlepszy pomysł...
Podziel się: