reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Pokażę Wam co znalazłam na tym pawlaczu Mnóstwo tego jest, pełno śpiochów, kaftaników, pajacyków, kompletów, a to tylko malutka część
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Zebrra, wszystko słodziaste! :-)
zebrra
Dziewczyny brakuje mi chyba tylko bodziaków, a tak już wszystko jest...
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Mam prośbę: rzucicie okiem na wózek, o którym zaczęliśmy myśleć? Jest drogi, ale może być i gondolą, i spacerówką (a właściwie dwiema); można do niego też domontować fotelik samochodowy - więc pomyślałam, że może wystarczyłby on jeden i nie musielibyśmy po kilku miesiącach czy później kupować kolejnego.
To link do niego: http://familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=305&id_kol=11
Co sądzicie? Piszcie i o zaletach, i o wadach.
To link do niego: http://familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=305&id_kol=11
Co sądzicie? Piszcie i o zaletach, i o wadach.
zebrra
Mila co tu dużo mówic, moim zdaniem bardzo fajny wózeczek Jedyne co mi się nasuwa to, to czy będziesz musiała go gdzieś dźwigać, bo jest ciężki... ale bardzo trudno znaleźć wózek wielofunkcyjny, który jest lekki...
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Ale wiesz, on ma zdejmowaną tę górę, więc wnosiłabym tylko ją, bez tego dolnego stelaża, czy jak to się tam nazywa. Co myślisz?
I napisz mi też: wystarczyłby wtedy ten jeden wózeczek na cały wczesnodziecięcy czas Maleństwa? Chodzi mi o to, czy nie trzeba by po jakimś czasie kupować jeszcze jednego (skoro jest gondola i dwie spacerówki)?
I napisz mi też: wystarczyłby wtedy ten jeden wózeczek na cały wczesnodziecięcy czas Maleństwa? Chodzi mi o to, czy nie trzeba by po jakimś czasie kupować jeszcze jednego (skoro jest gondola i dwie spacerówki)?
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Znaleźliśmy jeszcze jeden, który nam się podoba. Usiłowałam wkleić linka do niego, ale ucięło mi go (był bardzo długi). Żeby nie wprowadzać chaosu, wstawiam po prostu opis, jak tam wejść: najpierw adres sklepu www.calineczka.pl, trzeba wejść w "trójkołowce", potem w "Quinny", pokażą się fotki - to jest "Freestyle 3XL Comfort" i obok "gondola Quinny". Jak klikniecie w tę pierwszą nazwę, wyświetlą się kolory. Wtedy trzeba jeszcze raz kliknąć w nazwę przy którymkolwiek kolorze i pojawia się opis.
Strasznie to skomplikowane, przepraszam, ale gdyby Wam się chciało przejść tę całą drogę, ocenić ten wózek i porównać go z tym wcześniejszym (lepszy? gorszy?), to byłabym bardzo wdzięczna.
Strasznie to skomplikowane, przepraszam, ale gdyby Wam się chciało przejść tę całą drogę, ocenić ten wózek i porównać go z tym wcześniejszym (lepszy? gorszy?), to byłabym bardzo wdzięczna.
reklama
zebrra
Oba te wózki są moim zdaniem podobnej klasy Chociaż spacerówka bardzoej podoba mi się w quinny...
Na Twoim miejscu po prostu wybrałabym się do sklepu, żeby je zobaczyć w rzeczywistości... ja są wykonane, przy którym lepiej się czujesz, czy na przykład się nie "rozklekoczą"...
Na Twoim miejscu po prostu wybrałabym się do sklepu, żeby je zobaczyć w rzeczywistości... ja są wykonane, przy którym lepiej się czujesz, czy na przykład się nie "rozklekoczą"...
Podziel się: