reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Wow Ankami, ale masz faceta, mój się cieszy że go omija kupowanie ciuszków i łażenie po sklepach a zielone body mam ts tylko z długim rękawkiem (dziś przyszło w paczce z allegro). śliczne ciuszki

reklama
Grubelku, Mariusz poprosił, żebym na następny raz przygotowała listę ciuszków potrzebnych na starcie i on będzie wykreślał to, co już kupi ;)

Super :-) mój niestety powiedział że jego te ciuszki nie rajcują i zawsze jak kupuje to sadzam go przed jakimś jedzonkiem i dopiero prezentuje a On tylko mówi ychy.. mhhh... :wściekła/y: i to wszystko... co innego zabawki.. ;-)

Pastela pochwal się..

Ja właśnie stwierdziłam że nie mam już miejsca na ubranka dla maluszka a to dopiero te nowo nabyte.. :szok: Muszę nakłonić męża na zakup szafki.. :-)

Grubelku, mój Mariolek lubi bawić się w stylistę ;) i coś czuję, że będzie się spełniał na dziecku ;) wyborem zabawek też jest zachwycony.
Nie ma tylko serca do oglądania wózków i ucieszył się, gdy znaleźliśmy w sklepie ten, który sobie upatrzyłam, obejrzał i zaakceptował. I cieszy się, że łażenie za wózkiem ma z głowy. A w H&M pokazywał mi, które sukienki na szelkach mu się podobają, no i powiem, że też nie wstyd będzie ubrać w nie dziecko ;-)

Ale właśnie najbardziej to brakuje mi jakiejś porządnej komody, w której mogłabym wszystko trzymać i to powinien być mój pierwszy zakup.

Ale właśnie najbardziej to brakuje mi jakiejś porządnej komody, w której mogłabym wszystko trzymać i to powinien być mój pierwszy zakup.

:-D :-D :-D
hihihi... mi mężus powiedział że w nosie ma moje oszczędzanie jeżeli musi mi kupić kolejną szafkę na ciuszki (jak mu powiedziałam że kupuje stopniowo żeby nie wszystko naraz itd...):-p

Hej!!
Moje nowe zakupki ;)
a tak w temacie...to ja bym nwet nie wpadła na to,żeby zakupy powierzyć mojemu kochanemu...to mogłoby się skończyć tragicznie :-D :-D :tak:
On też tylko patrzy z politowaniem jak ZNOWU coś przytaszczę do domu...
A ostatnio zrobił fajną minkę,jak zadzwoniła jego ciotka ze stanów i powiedziała:-Nie kupujcie ciuszków,bo ja już dwie paczki wysyłam!!! :-D :-)
To on tylko kątem oka zerknął na pudło,które zajmuje znaczną część naszego pokoju ;) :-D
Kochani ci Tatusiowie :yes: :wink: :huh:

Grubelku, mój skomentował to tak: "no cóż, będziemy musieli znowu przejechać się do IKEA" ;) ale uwielbiamy razem skręcać meble, więc z tym też nie powinno być problemu.

Fasolek
, buciki jak zwykle czadowe :) nie wiem dlaczego, ale takie małe butki i skarpetki najbardziej mnie rozczulają ;)

Nas rozczulają,a moja mama mówi:to dziecko bedzie miało wiecej skarpetek i buciczków niz niejeden dorosły...CHODZĄCY!!!! :laugh2: :-D

AAA jeszcze buciczki zimowe i rękawiczki-komplecik h&m!!!
Bardziej na chłopaczka,ale,co tam :)

taaa buciki i skarpeteczki są the best :tak: reszta też super :tak:

a to moja dzisiejsza paczuszka z allegro myszka-sklep:
1. zawartość paczuszki
2. dla dzidziusia
3. dla mamusi

A i polecam tego użytkownika i dostałam 2 gratisy: śliniaczek i tabletki do sterylizacji :laugh2:

reklama
Dziewczyny zakupy oczywiście boskie :)

Ankami pochwal się jaki wózio wybrałaś???

I już nie gadaj, że nie pękłaś, zakupy Mariolka są także Twoimi :) więc jesteś już stracona... :))))

Do góry