reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Grubelku, Mariusz poprosił, żebym na następny raz przygotowała listę ciuszków potrzebnych na starcie i on będzie wykreślał to, co już kupi
Super :-) mój niestety powiedział że jego te ciuszki nie rajcują i zawsze jak kupuje to sadzam go przed jakimś jedzonkiem i dopiero prezentuje a On tylko mówi ychy.. mhhh... i to wszystko... co innego zabawki.. ;-)
Pastela pochwal się..
Ja właśnie stwierdziłam że nie mam już miejsca na ubranka dla maluszka a to dopiero te nowo nabyte.. Muszę nakłonić męża na zakup szafki.. :-)
Grubelku, mój Mariolek lubi bawić się w stylistę i coś czuję, że będzie się spełniał na dziecku wyborem zabawek też jest zachwycony.
Nie ma tylko serca do oglądania wózków i ucieszył się, gdy znaleźliśmy w sklepie ten, który sobie upatrzyłam, obejrzał i zaakceptował. I cieszy się, że łażenie za wózkiem ma z głowy. A w H&M pokazywał mi, które sukienki na szelkach mu się podobają, no i powiem, że też nie wstyd będzie ubrać w nie dziecko ;-)
Ale właśnie najbardziej to brakuje mi jakiejś porządnej komody, w której mogłabym wszystko trzymać i to powinien być mój pierwszy zakup.
Nie ma tylko serca do oglądania wózków i ucieszył się, gdy znaleźliśmy w sklepie ten, który sobie upatrzyłam, obejrzał i zaakceptował. I cieszy się, że łażenie za wózkiem ma z głowy. A w H&M pokazywał mi, które sukienki na szelkach mu się podobają, no i powiem, że też nie wstyd będzie ubrać w nie dziecko ;-)
Ale właśnie najbardziej to brakuje mi jakiejś porządnej komody, w której mogłabym wszystko trzymać i to powinien być mój pierwszy zakup.
Grubelek
mamy lipcowe'07
hihihi... mi mężus powiedział że w nosie ma moje oszczędzanie jeżeli musi mi kupić kolejną szafkę na ciuszki (jak mu powiedziałam że kupuje stopniowo żeby nie wszystko naraz itd...)
fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Hej!!
Moje nowe zakupki
a tak w temacie...to ja bym nwet nie wpadła na to,żeby zakupy powierzyć mojemu kochanemu...to mogłoby się skończyć tragicznie
On też tylko patrzy z politowaniem jak ZNOWU coś przytaszczę do domu...
A ostatnio zrobił fajną minkę,jak zadzwoniła jego ciotka ze stanów i powiedziała:-Nie kupujcie ciuszków,bo ja już dwie paczki wysyłam!!! :-)
To on tylko kątem oka zerknął na pudło,które zajmuje znaczną część naszego pokoju
Kochani ci Tatusiowie
Moje nowe zakupki
a tak w temacie...to ja bym nwet nie wpadła na to,żeby zakupy powierzyć mojemu kochanemu...to mogłoby się skończyć tragicznie
On też tylko patrzy z politowaniem jak ZNOWU coś przytaszczę do domu...
A ostatnio zrobił fajną minkę,jak zadzwoniła jego ciotka ze stanów i powiedziała:-Nie kupujcie ciuszków,bo ja już dwie paczki wysyłam!!! :-)
To on tylko kątem oka zerknął na pudło,które zajmuje znaczną część naszego pokoju
Kochani ci Tatusiowie
Grubelek
mamy lipcowe'07
Fasolku śliczności... a te buciczki cudne...
Grubelku, mój skomentował to tak: "no cóż, będziemy musieli znowu przejechać się do IKEA" ale uwielbiamy razem skręcać meble, więc z tym też nie powinno być problemu.
Fasolek, buciki jak zwykle czadowe nie wiem dlaczego, ale takie małe butki i skarpetki najbardziej mnie rozczulają
Fasolek, buciki jak zwykle czadowe nie wiem dlaczego, ale takie małe butki i skarpetki najbardziej mnie rozczulają
fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Nas rozczulają,a moja mama mówi:to dziecko bedzie miało wiecej skarpetek i buciczków niz niejeden dorosły...CHODZĄCY!!!!
AAA jeszcze buciczki zimowe i rękawiczki-komplecik h&m!!!
Bardziej na chłopaczka,ale,co tam
AAA jeszcze buciczki zimowe i rękawiczki-komplecik h&m!!!
Bardziej na chłopaczka,ale,co tam
taaa buciki i skarpeteczki są the best reszta też super
a to moja dzisiejsza paczuszka z allegro myszka-sklep:
1. zawartość paczuszki
2. dla dzidziusia
3. dla mamusi
A i polecam tego użytkownika i dostałam 2 gratisy: śliniaczek i tabletki do sterylizacji
a to moja dzisiejsza paczuszka z allegro myszka-sklep:
1. zawartość paczuszki
2. dla dzidziusia
3. dla mamusi
A i polecam tego użytkownika i dostałam 2 gratisy: śliniaczek i tabletki do sterylizacji
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Dziewczyny zakupy oczywiście boskie
Ankami pochwal się jaki wózio wybrałaś???
I już nie gadaj, że nie pękłaś, zakupy Mariolka są także Twoimi więc jesteś już stracona... )))
Ankami pochwal się jaki wózio wybrałaś???
I już nie gadaj, że nie pękłaś, zakupy Mariolka są także Twoimi więc jesteś już stracona... )))
Podziel się: