reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Pastela jeszcze polecam bielizne firmy "Ewa" ale tylko na podstawie 4 body które kupiłam Julce, bardzo fajna bawełna po praniu nic sie nie dzieje. Na allegro sprzedaje ją sporo osób.
No a ciuszki poza tymi co Zebrra to Next, Ladybird, Gap (szczególnie drogi :szok: ),H&M, Disney drogie ale gatunkowo są bardzo dobre. Myślę że warto :tak: ;-) , nie odkształcaja się po praniu, nie farbują,w zasadzie nic złego sie z nimi nie dzieje...

reklama
wielkie dzięki Grubelek :laugh2:teraz wiem w które firmy warto inwestować :tak:
a może jeszcze ktoś nam podpowie które firmy są złe gatunkowo :wściekła/y:? Bo pewnie na allegro też na nie można się natknąć? Wszyscy sprzedawcy zachwalają, że mają towar świetny gat. :baffled:

pozdr

Pastela i bielizny Coolclub jest dostępna w Smyku rozciąga się okrutnie - już o tym pisałam. Jest jeszcze Cocodrillo kupowałam bielizne Julce wszystko było super kolorki, bawełna itd tylko po praniu minimalnie się zbiega i przy szyjce np. body jakieś ciasne... najlepiej osobiście w sklepie zobaczyć . Ale ogólnie jest dobra gatunkowo. Zależy co kto lubi, ja tam tylko Pinokio :tak: Zachwalam i polecam.

Witam wszystkie Mamy! Nie jestem częstym gościem na forum ale muszę się przyznać, że szał zakupowy całkowicie mnie wciągnął. Ku niezadowoleniu mojej Mamy ("nie kupuj bo zapeszysz") a mojej ogromnej satysfakcji nabyłam już całkiem sporo ubranek, no i wózeczek (ten ostatni od koleżanki po jej córuni). W ogóle to aż się boję wchodzić do centrum handlowego bo znając moją słabość do dziecięcych ciuszków wiem, że nie potrafię się oprzeć. Szczególnie tzw. promocjom :happy2:

Wózeczek ta TAKO JULIA. Zaletą są duuuże pompowane koła jest bardzo stabilny ma wszystkie dodatki typu śpiworek, nosidło, pokrowiec na nóżki. Budka jest ze wszystkich stron osiateczkowana co na pewno przyda się w lipcowo sierpniowe upały :-) no i ma fajne kolorki. Natomiast jest niezwykle ciężki i tu mam dylemat bo mieszkamy na 3 piętrze i nie wiem gdzie go zostawiać. Piwnica... zapach piwnicy mnie odrzuca no i jak pomyśle o wszystkich żyjących tam robaczkach czy też trochę większych żyjątkach to ....brrrrr.

Kasiulec ja też wpadłam w szał zakupowy, chyba większość z nas, oprócz Ankami (ale to tylko do spotkania ze mną:))

No, a z ciężkim wózkiem trudno będzie Ci wnosić go na 3 pietro, więc chyba musisz przyzwyczaić się do tych piwnicowych klimatów...

Zostaje jeszcze ogródek teściów :tak: mają domek 500 metrów od naszego bloku i całkiem sporo miejsca. Myślę, że teściowa by się nie obraziła jak byśmy jej troszeczkę miejsca zajęli. Tylko nosić tego dzidziusia tam i z powrotem? Tak na marginesie to chcę kupić chustę bebelulu model lulu. Oglądałam już je "na żywo" i są całkiem fajne. Podoba mi się pomysł żeby mieś kruszynę tak blisko przy ciele szczególnie zaraz po porodzie.

reklama
Do góry