reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Co wogule myslicie o trojkolowcach, czy sa wystarczajace stabilne:confused: Kupilyscie juz bryczki dla swoich malenstw albo podjelyscie chociaz decyzje...ja wciaz nie moge sie zdecydowac czy trojfunkcyjny czy zwykly i pozniej spacerowka:no: :confused:

reklama
Ale fajnych ciuszków nabyłyście! :-D

zebrra - zestaw super, tylko szkoda, że nie ma takiego w wersji męskiej dla naszych chłopców:baffled:

Ja posegregowałam już to co mam i wyszło mi, że mam:
rozm. 52 tylko 1 kaftanik,
rozm. 56 - 2 kaftaniki, 1 body z krótkim i śpioszki
rozm. 68 - po kilka szt. wszystkiego
rozm. 74 - dużo wszystkiego.

więc muszę dokupić ubranek z mniejszych rozmiarów?
Wiecie mniej więcej kiedy dziecko zaczyna nosić rozmiar 68?:confused:

Niusia - ja kupiłam wózek 3 kołowy Driver 3xl, jest b. stabilny i łatwo się nim manewruje :)

Ja też jestem za trójkołowcami, ale kupimy chyba Baby Design Atlantic... jakos najbardziej mi przypasował odkad się dowiedziałam, że jednak nie mam swojego głębokiego...

Pastela ja kupiłabym na Twoim miejscu body, śpioszki, pajacyki w rozmiarze 62...

dzięki zebrra ;-) - mówisz 62? a jak dziecko urodzi się np. dł. 52cm? to nie utopi się ?

a jeszcze skoro rodzimy latem to ciuszki kupujecie tylko cienkie, z krótkim rękawkiem? w sumie lato może być chłodne, sama nie wiem :zawstydzona/y:

a i wklejam mój fotelik, który kopiłam z wózkiem

Dziewczyny pomocy!!
siedzę pół dnia na allegro i nie mogę się zdecydować u którego sprzedawcy warto zrobić zakupy, macie jakiegoś z dobrym gatunkowo towarem?

Wielu ma wszystko. Chcę zamówić najlepiej u 1 i jedna paczka by była.
chcę m.in.: ubranka, pieluchy flan i tetr, butelka, smoczek, kosmetyki i to co trzeba do wyprawki i dla mamy też.

Może się bowiem okazać, że jak sobie nie zrobię zakupów, to inni będą musieli mnie zaopatrzyć, a to przecież jest najfajniejsze :laugh2:

Kochane kupiłam dzisiaj butelkę dla mojego Maluszka i smoczek firmy Nuby oczywiście, stałam przed półką jak głupek...tyle tego jest, że naprawdę trudno się zdecydować...zwłaszcza, że jak się coś kupi jednej firmy, to potem trzeba się jej trzymać, bo np. smoczek do butelki innej firmy już nie będzie pasował...

A i w sklepie te artykuły są tańsze niż na allegro...

reklama
W każdym sklepie są tańsze?

Dzisiaj w telewizorni zalecali dla dzieci te płaskie smoczki, żeby dziecko musiało się trochę powysilać przy utrzymaniu smoka w buzi.

Do góry