reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Ankami na pewno w "świecie dziecka" i "super-pharm-ie" są tańsze... Nie są to jakieś wielkie różnice, ale jeśli doliczyś koszt przesyłki, to robi się sporo taniej...
Za taki smoczek zapłacilam 8,79pln
Butelka poręczny uchwyt za 16,99, czyli drożej niż tu gdzie znalazłam w necie ale jeśli doliczyć koszty przesyłki, to i tak zaoszczędziłam
Pastela ja też nie mam doświadczenia jeśli chodzi o takie kompleksowe zakupy... nie kupowałam tylu rzeczy u jednego sprzedawcy..
Za taki smoczek zapłacilam 8,79pln
Butelka poręczny uchwyt za 16,99, czyli drożej niż tu gdzie znalazłam w necie ale jeśli doliczyć koszty przesyłki, to i tak zaoszczędziłam
Pastela ja też nie mam doświadczenia jeśli chodzi o takie kompleksowe zakupy... nie kupowałam tylu rzeczy u jednego sprzedawcy..
zebrra
Dokładnie... wiesz trzeba się po prostu rozejrzeć, bo w niektórych sklepach jest drożej w innych taniej...
Albo zrobić duże zakupy w sklepie internetowym, kupić tam wszystko i wtedy kosztów przesyłki nie doliczają (powyżej jakiejś konkretnej kwoty..)
Albo zrobić duże zakupy w sklepie internetowym, kupić tam wszystko i wtedy kosztów przesyłki nie doliczają (powyżej jakiejś konkretnej kwoty..)
Grubelek
mamy lipcowe'07
Pastela nie wiem czy to jeszcze aktualne ale moge Ci kogoś polecić
zebrra
dla mnie świetne gatunkowo są ubranka z mothercare i uwielbiam ciuszki cartersa, ale są stosunkowo drogie...
zebrra
Grubelku, to poleć nam wszystkim! ja też chętnie skorzystam...
reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Chciała polecić sprzedawcę z Allegro u którego ja kupuję tylko ze w sklepiku jeżeli chodzi o bielizną ("Pinokio" - pisałam wczesniej), rajstopki ("Wola") nick z allegro Granika towar napewno ok jeżeli chodzi o wysyłkę to pewnie tak jak wszyscy... :-) , 2o2 - kupowałam wózek, łóżeczko, materacyk -szybka dostawa można się dogadac co do ceny przy wiekszych zakupach... muszę zobaczyć u kogo jeszcze kupowałam jak cos to dam znać
Jeszcze SCELEJ (teraz nic nie wystawia) - różne "buciczki" dla "niechodów" towar ok i b. szybka przesyłka (po kilkakrotnych zakupach jakis miły gratis dla dziecka ), Majowesloneczko - szybka wysyłka, towar ok.
Jeszcze SCELEJ (teraz nic nie wystawia) - różne "buciczki" dla "niechodów" towar ok i b. szybka przesyłka (po kilkakrotnych zakupach jakis miły gratis dla dziecka ), Majowesloneczko - szybka wysyłka, towar ok.
Podziel się: