reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Dobra Zebrra, może na jakiegoś smoczka się jutro skuszę ;)
Ale ten zestaw dla dziewczynki śliczniusi - weź mi nie pokazuj takich rzeczy, bo jeszcze spękam ;)

Śliczny ten zestawik dla dziewczynki!
Ja coraz częściej już kupuję dla mojej dzidzi. Wolę mieć wszystko przygotowane niż zostawiać wszystko na ostatnią chwilę. Poza tym pozwala mi to wierzyć, że wszystko będzie dobrze...:tak:

A oprócz ubranek i oczywiście mebelków co jeszcze powinnam kupić dla dziecka? Co jest najpotrzebniejsze w tych pierszych miesiącach?

Anna : akcesoria typu butelki, nożyczki do paznokci, patyczki do uszu, waciki do przemywania oczu, kosmetyki (oliwka i jakieś mydełko czy też żel), ręczczniki z kapturkiem, pieluchy tetrowe (ja miałam 15 szt ),pieluchy flanelowe ( ja - 5szt),kocyki, rożek,pościel do łóżeczka (chyba że kupisz później ,ja kupiłam od razu..), to cos doprzemywania pępuszka (ale na to ja recepte dostałam w szpitalu).No nie wiem co jeszcze jak mi sie rzypomni to napiszę, chyba że ktoś inny... :-)

reklama
Do góry