reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

zebrra - dziękuję za link :)

Ostatnio siedzę ciągle na allegro i szukam czegoś ciekawego dla chłopaka :) ale nie ma to jak normalny sklep gdzie można pomacać :)

Ja na razie muszę się wstrzymać z zakupami do kwietnia bo obecnie mamy wydatki związane z niedawnym zakupem samochodu :happy:

reklama
Pastela - pochwal się wózkiem!
Ja jadę w piątek oglądać, ale i tak nie wiem czy nie kupię na Allegro. Taniej wychodzi!

jestem ledwo żywa, zdjęcia wkleję jak przyjdzie oki?

Byłam wczoraj w hurt. Bobas w Zielonej G., suuuuper sklep, 3 duże pomieszczenia z wózkami :szok: obsługa na medal, Pani dzielnie pokazywała nam, rozkładała składała a ja z siostra jeździłyśmy hehe, ale zabawa :-D

W końcu wybrałyśmy wózki Implastu, driver lub Volant, Driver 4 XL gorzej się prowadzi, niż 3 kołówki i nie ma blokady przednich kół. Wybór padł na Driver 3XL lub Volant 3 z blokadą przednich kółek, kolorki obejrzałyśmy, też fajne.
A potem na deptaku widziałam Drivera - prezentuje się super, taki delikatny i mały w porównaniu z niektórymi :-pa gondola wygodna.

Wróciłam do domu, sprawdzam aukcje na allegro a tu właśnie przed chwilką ukazał sie DRIVER 3 XL, używany b. mało + fotelik - używany jeszcze mniej. Cena 750 zł kup teraz;

Mój mąż jak zobaczył kolor to mówi: bierz go, ja chcę , no bierz :wściekła/y:, zaraz będziesz płakać, kupią go itp. :-D przez ok. 15 min., a ja jeszcze ustalałam tel. czy wszystko oki ;-) i wzięłam :laugh2:

Och Ci faceci, więc mamy wymarzony wózeczek kolor oliwkowy. Dumny przyszły tatuś chodzi i się cieszy, że to on wybrał ;-) i taki kolor, że wszędzie zabierze malucha :cool2:

pozdr

Pastela fajnie że udało ci się i wózek i fotelik za jednym razem kupić :tak: no i że się cieszysz i jestes zadowolona. A przede wszystkim bardzo tanio! :szok: Bardzo sympatyczny !!! (tylko nie w moim stylu, ale to Twój wózek):-) Ja idę polować na bliźniacze... tylko nic nie ma... :wściekła/y:

reklama
Do góry