reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Patina kupiłam dla siebie te Hartmana siateczkowe wielorazowe. Tylko, że w aptece mieli takie figi raczej. Wolałabym te, które znalazłaś na allegro. Takie bokserki lepiej trzymają podpaski, a te figi to tak jakoś mało miejsca mają między nogami ;-). Moja siostra miała te bokserkowate hartmana i była zadowolona.

Patina, z pewnością te Hartmana będą bardziej przewiewne. Ja kupiłam trzy rodzaje, z czego z jednych na pewno nie skorzystam, bo są z czegoś w rodzaju fizeliny, która bardzo słabo przepuszcza powietrze. Siateczkowe powinny być najlepsze.

Słuchajcie nie wiem jak wy ale ja muszę jeszcze spakować do torby sztućce, talerzyk i kubek. Właśnie się dowiedziałam, że w moim szpitalu to z zastawą stołową coś nie bardzo ;-)

Na mojej liście rzeczy do spakowania znalazły się sztućce i kubek - ale tylko dlatego, że ja nie lubię używać rzeczy po kimś (chodzi mi o te które sie wkłada do buzi). Moze to głupie, ale nie ma to jak swoje.

reklama
Tak sztućce i kubek też swoje zabieram bez względu czy tam mają czy nie..wole swoje..i mam już spakowane.;-)

Do góry