reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Hej!
Wiem ze nie witam tu za czesto:zawstydzona/y: ale mam do Was pytanie, zwlaszcza do mam ktore juz nimi sa:-p moze odpowiecie na moje pytanie ze swojego doswiadczenia, oczywiscie licze sie z tym ze kazde dziecko rosnie w swoim tempie, ale moze chociaz tak w przyblizeniu, do ktorego miesiaca realnie zaklada sie rozmiar 62:confused:
Z gorydziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam

No niestety nie ma jednoznacznej odpowiedzi na Twoje pytanie. Wszystko zalezy od tego jaka dzidzia sie urodzi:tak:Moj chrzesniak mial 60 cm i od poczatku potrzebowal ciuszki rozm.62 a meza siostrzeniec mial 52 cmi ciuszki 56 byly na niego za duze:-)

reklama
Zakupki ale nie moje,przysłane przez dobrotliwą ciocię ;-)
Misiu ma grzechotkę w środku i jest taki słodki,że chętnie bym się z nim przespała :-D :laugh2: :-D

Niusia zgadza sie wszystko zależy od dł dzidzi jak sie urodzi... zakładając że "normalne" dziecko ma ok 56-57 cm to rozm 62 nosi do 2-3 m-cy tylko że w 3 m-cu to już czas i na rozm 68... no i zalezy to też od rozmiaru ubranek, kazda firma ma inna rozmiarówkę... :happy:

Fasolek jak zwykle śliczności... i znowu cudne buciki...:-):tak:

Krzys Np. Urodził Sie To Miał 56 Cm,
10 Mż Miał Już 71 Cm
W 14 Mż 75 Cm
W Rok I Pół Miał 83 Cm.....

Wszystko Zalezne Od Dziecka,od Wielkości Urodzeniowej

odebrałam dziś torbę i parasolkę do wózka,śliczne,bardzo pasuja, w torbie jest przewijak mieciutki,parasolka ma oryginalny kształat
jestem zadowolona:-):-):-)

leży przedemna stos ubranek( z dwóch pralek) i czeka na prasowanie.......:baffled::baffled::baffled:

reklama
Ewa - no no super, że już ci przysłali i że jesteś zadowolona. Ja jeszcze muszę czekać do 10 czerwca, ale może to i lepiej, bo już nie mam miejsca w domu na te wszystkie rzeczy!

Fasolek - śliczne rzeczy! Pozazdrościć takiej cioci!!!

A ja kupiłam dzisiaj śliczny, mięciuśki, różowy szlafrok do szpitala. Także do torby brakuje mi jeszcze pantofli i biustonoszy do karmienia. Mogę się pakować :-D

Do góry