reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Jak pisalam kilka dni temu kupilam wózek x-lander xa za 1500zł. Wczoraj przyjechali dziadkowie i przywieżli wózek dla dzidziusia chcieli zrobic nam niespodziankę:szok:. Niestety dzwonilam dziś do sklepu i zwrotów nie przyjmują. Moze któraś z was chciałaby kupić X-landera xa z nowej kolekcji w kolorze kawy z mlekiem za jakieś 1300 + przesyłka???
Jezeli ktoś byłby chętny to proszę o kontakt jak najszybszy.

DO DPRZEDANIA NOWY WóZEK X-LANDER XA 2007
+ MOSKITIERA, SPACERóWKA, POKROWIEC NA NóZKI, TORBA (KOMPLET)
E-MAIL : ANETADABROWSKA7@VP.PL GG 9012096

Oto link : x-lander new adventures

reklama
anka - no to pierwsze koty za płoty - teraz jak sie rozhuśtasz to nikt cię nie zatrzyma hahahah:tak:

ewa - pościel śliczna, poprostu śliczna... ech słów mi zabrakło a podobno taka wygęgana jestem :-p

ewo - pościel... ekstra :-D - z allegro? Ja też planuję kupić bardzo podobną tylko zastanawiam się jeszcze nad kolorkiem :-) i przy okazji mam pytanie - czy tam na jednym ze zdjęć obok laptopa jest nowy numer gazety "Twoje dziecko" lub "M jak Mama"? Nie mam pojęcia od kiedy są w sprzedaży :confused:

ewo - pościel... ekstra :-D - z allegro? Ja też planuję kupić bardzo podobną tylko zastanawiam się jeszcze nad kolorkiem :-) i przy okazji mam pytanie - czy tam na jednym ze zdjęć obok laptopa jest nowy numer gazety "Twoje dziecko" lub "M jak Mama"? Nie mam pojęcia od kiedy są w sprzedaży :confused:

GAZETY ZAWSZE POMIEDZY 8-14 POJAWIAJA SIE JUZ NA NASTEPNY MIESIAC

POSCIEL Z ALLEGRO,KILKA STRON WCZESNIEJ BYL LINK DO NIEJ,ZDAJE SIE GRUBELEK WKLEJALA:-):-)SLICZNE SA KOLORY TEJ POSCIELI,A JAKA W DOTYKU....
POZDRAWIAM

reklama
ewo - dzięki... w takim razie jutro sobie muszę kupić te dwie gazety... a pościel jest fantastyczna... jak tylko zdecyduję się na jakiś kolorek to pewnie zamówię na allegro (listonosz jest u mnie codziennie i pewnie zastanawia się co ja takiego zamawiam... codziennie mi coś przynosi... pamiętam jak przyszła ogrooomna paczka od timur00 to pudełko było z napisem "bella" i dodatkowo markerem napisane na nim PODKŁADY GINEKOLOGICZNE... chyba dało mu to do myślenia):happy:

Do góry