reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Capri na 3 dni po jednym komplecie na dzień (body, kaftanik iśpiochy lub pajacyk jakies czapeczki i skarpetki jedne niedrapki) jak bedziesz dłużej to Ci doniosa...:tak:

reklama
Dzięki dziewczyny :))
Dłużej to ja nie chcę tam byc!!! Zastanawiałam się czy wystarczy po 1 komplecie na dzień, bo maluszki ulewają, itp.

Masz rację jak Ci sie zmieści do torby to weź więcej np o 2 komplety ja też tak robie ale zwsze może ktoś donieśc... Capri poza tym teraz podobno i po 2 dniach wypuszczają do domu jak jest ok... :-) Weź też pieluszki tetrowe i 1 flanelową (zawsze mozna podłożyć pod główkę w razie uleania.... albo buzie wytrzeć)

nicoya- az sie chce coreczki dla takich śliczności:-D :-D :-D :-D

kupilam smoczek uspokajacz 0-3m avent silikonowy na wszelki wypadek:-p :zawstydzona/y:
i pampersy 1 i 2 przescieradelko
szaleje.....:-) :-) :-)
a kRZYSIOWI TABLICE DO PISANIA, ON MALUJE A JA RECE ZALAMUJE....ALE SIE KRUSZY,,,,juz na balkon wylecial:baffled: :baffled: :baffled:

a kRZYSIOWI TABLICE DO PISANIA, ON MALUJE A JA RECE ZALAMUJE....ALE SIE KRUSZY,,,,juz na balkon wylecial:baffled: :baffled: :baffled:

To nic ,a wdepnij w taką(najlepiej kolorową)kredę w dywan...:szok::laugh2::laugh2::wściekła/y:
znam to..Ola ma też tablicę jak jest ciepło to wywalam ją z tym majdanem na podwórko.

Nicoya ślicznotka będzie miała śliczne ciuszki;-) ten komplecik też baaardzo mi się podoba:tak:

reklama
Mam Pytanko Dziewczynki???
Macie Dowózków Już Parasolki I Torby????jak Nie To Czy Kupujecie??jak Tak To Jakie Macie???co Polecicie???

Ja Sie Zastanawiam Nad Kompletem Do Mojego X-landera,ale Strasznie Drogo Wychodzi,torba-89 Zli Parasolka 69,chyba Lekka Przesada Cenowa Co?

Do góry