reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Zeberrko humorek Ci się poprawił.... żarciki od rana
zebrra
Potrójna mama :)
Heheh trochę się poprawił, a co!
dziewczynki czy kupowalyscie posciel do wozka????nie wiem czy kupic, mam rozek mam kocyki...co wy na to???
Ewciu ja nie kupuję pościeli do wózka :-) Też mam rożek (a nawet 3 rożki;-)) i kocyki ciepłe więc raczej nie będę kupować pościeli
Grubelek
mamy lipcowe'07
Ewo ja teraz nie kupowałam... mam po Julce pościel, rożki, kocyki a dla Julki kupiłam dwa komplety ale to była taka pościel której używałam tez w koszu wiklinowym a drugi był u babci... gdybym nie miała to bym kupiła przynajmiej jeden komplet - ja po prostu uważam że taka podusia i "kołderka" w komplecie wyglądaja estetyczniej... niz np rożek i poduszka nie z kompletu ale to indywidualna decyzja i chyba kwestia gustu... ;-)
zebrra
Ewa ja kupiłam, ale tylko dlatego, że strasznie mi się spodobała, a przy Wice nie miałam i wcale nie była mi potrzebna, wystarczyły kocyki, śpiworek (była zima)
zebrra
reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Ewa ja mam taką kremową...
www.allegro.pl/item193289805_hit_na_lato_2007_2008_komplet_do_wozka_5_funkcj.html
a druga polarowa z owieczką, ale nie ma na allegro teraz... kiedyś już o tym pisałyśmy.... tylko to była zima jak Julka się urodziła, ale nie ukrywam że latem nad morzem też się przydała... :-)
www.allegro.pl/item193289805_hit_na_lato_2007_2008_komplet_do_wozka_5_funkcj.html
a druga polarowa z owieczką, ale nie ma na allegro teraz... kiedyś już o tym pisałyśmy.... tylko to była zima jak Julka się urodziła, ale nie ukrywam że latem nad morzem też się przydała... :-)
Podziel się: