reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

ja tak samo zestaw numer 2 ew numer 1
te białe..hmmm już pisałam kiedyś o takich białawych meblach-nie cierpię (ale co kto lubi)

reklama
Anulka jak dla mnie zdecydowanie zestaw numer 2 :)

Anna gratuluję wyboru pieluchowego, podziwiam i na pewno będę Cię dopingować :) Słyszałam, że dzieci "tetrowe" duzo szybciej uczą się na nocnik :)

Dzięki za odpowiedzi. Zapytam jeszcze o to pieluchowanie położną.
Nie wkleję już dziś ciuszkowych zdjęć, bo po zakupach jestem zmęczona i zaraz idę spać. Może jutro.
Anulko, ja osobiście lubię meble z naturalnego drewna. Gdybym musiała wybierać jeden z tych zestawów, wybrałabym nr 2 (wygląda najbardziej "drewnianie").

zebra - proszek już jest :-) jak on ładnie pachnie!!! :-) Tylko kupiłam do koloru :confused: zapomniałam spytać jaki chcesz, ale jeśli może być to napisz mi swój adres na priv i jak się uda to wyślę jutro a jak nie to dopiero w czwartek :-)

Anulka - mi podoba się z 3go zestawu komoda... bo w 1 i 2 jest puste miejsce z tyłu a w 3 masz po bokach półki na drobiazgi :)

witam

anulka według mnie wszystkie zestawy są bardzo ładne, a kolorystyka??to kwestia pewnie zamowienia tylko????;-)

anna co do zrezygnowania w domu z pampersów też tak myslałam przy Krzysiu.......wytrzymałam pierwsze 2 dni w domu:zawstydzona/y:

ale pomysł podziwiam i dopinguje:-) :-) :-)

reklama
Anulka ja wybrałabym zestaw nr 1 albo 2 :-) jeżeli chodzi o wygląd a tak naprawde to pewnie ten który byłby bardziej funkcjonalny i ten do którego wiecej sie zmieści... :-)

Wczoraj zakupiłam te podkłady do przewijania z Rossmana i chciałam kilka pieluch Happy na próbe dla Julki niestety w "moim" Rossmanie ich nie ma... :no: (zdaje się Zebrra pisałaś że mozna je kupić w Rossmanie? :confused: ) Mam nadzieje że z tych podkładów bede zadowolona chociaz przy Julce nigdy nie kupowałam czegoś takiego... zobaczymy czy w ogóle ich uzyje chociaż raz ;-) Tak samo jak nie używam ceratek pod prześcieradło, Julce jak sie ulewało to miała pod główka pieluszkę i nigdy nic nie przeciekło na przescieradło, a myslę tak jak Marika to dopiero jak dziecko śpi bez pieluchy, chyba że ktoś używa pieluch tetrowych...
Co do pieluchowania to Julkę pieluchowałam przez 2 tyg profilaktycznie po wizycie w poradni preluksacyjnej (lekarz zalecał przez 1 miesiąc) okazało się że z bioderkami ma wszystko w porządku...

Do góry