reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Anulka jak dla mnie zdecydowanie zestaw numer 2
Anna gratuluję wyboru pieluchowego, podziwiam i na pewno będę Cię dopingować
Słyszałam, że dzieci "tetrowe" duzo szybciej uczą się na nocnik 
Anna gratuluję wyboru pieluchowego, podziwiam i na pewno będę Cię dopingować
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Dzięki za odpowiedzi. Zapytam jeszcze o to pieluchowanie położną.
Nie wkleję już dziś ciuszkowych zdjęć, bo po zakupach jestem zmęczona i zaraz idę spać. Może jutro.
Anulko, ja osobiście lubię meble z naturalnego drewna. Gdybym musiała wybierać jeden z tych zestawów, wybrałabym nr 2 (wygląda najbardziej "drewnianie").
Nie wkleję już dziś ciuszkowych zdjęć, bo po zakupach jestem zmęczona i zaraz idę spać. Może jutro.
Anulko, ja osobiście lubię meble z naturalnego drewna. Gdybym musiała wybierać jeden z tych zestawów, wybrałabym nr 2 (wygląda najbardziej "drewnianie").
Alkmena
mama 2007 i 2015
zebra - proszek już jest :-) jak on ładnie pachnie!!! :-) Tylko kupiłam do koloru
zapomniałam spytać jaki chcesz, ale jeśli może być to napisz mi swój adres na priv i jak się uda to wyślę jutro a jak nie to dopiero w czwartek :-)
Anulka - mi podoba się z 3go zestawu komoda... bo w 1 i 2 jest puste miejsce z tyłu a w 3 masz po bokach półki na drobiazgi

Anulka - mi podoba się z 3go zestawu komoda... bo w 1 i 2 jest puste miejsce z tyłu a w 3 masz po bokach półki na drobiazgi
witam
anulka według mnie wszystkie zestawy są bardzo ładne, a kolorystyka??to kwestia pewnie zamowienia tylko????;-)
anna co do zrezygnowania w domu z pampersów też tak myslałam przy Krzysiu.......wytrzymałam pierwsze 2 dni w domu
ale pomysł podziwiam i dopinguje:-) :-) :-)
anulka według mnie wszystkie zestawy są bardzo ładne, a kolorystyka??to kwestia pewnie zamowienia tylko????;-)
anna co do zrezygnowania w domu z pampersów też tak myslałam przy Krzysiu.......wytrzymałam pierwsze 2 dni w domu

ale pomysł podziwiam i dopinguje:-) :-) :-)
zebrra
zebrra
Nie ma za co 
reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Anulka ja wybrałabym zestaw nr 1 albo 2 :-) jeżeli chodzi o wygląd a tak naprawde to pewnie ten który byłby bardziej funkcjonalny i ten do którego wiecej sie zmieści... :-)
Wczoraj zakupiłam te podkłady do przewijania z Rossmana i chciałam kilka pieluch Happy na próbe dla Julki niestety w "moim" Rossmanie ich nie ma...
(zdaje się Zebrra pisałaś że mozna je kupić w Rossmanie?
) Mam nadzieje że z tych podkładów bede zadowolona chociaz przy Julce nigdy nie kupowałam czegoś takiego... zobaczymy czy w ogóle ich uzyje chociaż raz ;-) Tak samo jak nie używam ceratek pod prześcieradło, Julce jak sie ulewało to miała pod główka pieluszkę i nigdy nic nie przeciekło na przescieradło, a myslę tak jak Marika to dopiero jak dziecko śpi bez pieluchy, chyba że ktoś używa pieluch tetrowych...
Co do pieluchowania to Julkę pieluchowałam przez 2 tyg profilaktycznie po wizycie w poradni preluksacyjnej (lekarz zalecał przez 1 miesiąc) okazało się że z bioderkami ma wszystko w porządku...
Wczoraj zakupiłam te podkłady do przewijania z Rossmana i chciałam kilka pieluch Happy na próbe dla Julki niestety w "moim" Rossmanie ich nie ma...

Co do pieluchowania to Julkę pieluchowałam przez 2 tyg profilaktycznie po wizycie w poradni preluksacyjnej (lekarz zalecał przez 1 miesiąc) okazało się że z bioderkami ma wszystko w porządku...
Podziel się: