reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Ewo masz racje:tak:
wiec dziewczyny ide dzisiaj po jakas rzecz moze jak kupie jedna to mi te strachy na lachy mina a wtedy zaczne szalec po sklepach :laugh2: ostatnio przegladalam strone z wozkami i nawet jeden wpadl mi w oko a to link do stronki ..:: BOBO W

PRZECIEZ WRACAJĄC Z ZAKUPAMI MOZE NAS PRZEJECHAC TRANWAJ.....I SZKODA KASY

Ewo, masz rację i to w 100%!!! Ale rozumiem Anię, bo ja tez się bałam i baaardzo trudno mi było zrobic pierwszy zakup. Pomogło mi to, ze się naogladałam sliczności jakie wy kupowałyście :-) Ciagle myślałam o tym, ze jeśli cos sie stanie maleństwu, to ja potem zostane sama z tymi wszystkimi zakupami w domu i bedę godzinami płakała nad maleńkimi skarpetkami. Wmówiłam sobie, ze jeśli do 20 tc bedzie ok, to potem jakoś dotrzymamy do końca. A teraz to już wiem, ze nawet jeśli sie zacznie wczesniejszy poród, to szanse na to że dzidzia przezyje są bardzo duże, więc juz się nie martwie tak bardzo, a zakupy to dla mnie ogromna frajda! :-)

Ewa, nie zwróciłam wczesniej uwagi :) ale rzeczywiscie !!! Termin ten sam :)
Nie moge przeboleć, ze ten kocyk tak drogo kupiłam. Wydawało mi się, ze na allegro taniej powinno być... Inna sprawa, ze nie mam jak po sklepach chodzić, czasem uda mi się mężą namówić to mnie zawiezie, a i tak potem szybko do domu. Ostatnio w ogóle ciągle wysłu****ę, ze więcej leżeć powinnam. A ten twój kocyk to 110x140???

Capri widze ze twoj jest bardzo opiekunczy .Niestety moj mi tez caly czas powtarza ze powinnam lezec tym bardziej ze kostki mi puchna ale czy ide na miasto czy krzatam sie po domu to i tak sa spuchniete:-( wiec wole swieze powietrze:-) .
Na szczescie nie mam problemu z samochodem ale do niedawna moj mnie musial wozic az namowil mnie na prawko jazdy i teraz mamy problem z glowy:-D

reklama
Do góry