reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Swietne zakupy;-)
Chyba pojde dzis na miasto i zaczne sie rozgladac bo Wy tutaj macie juz wszystko pokupowane a ja nie mam ani jednej rzeczy nic kompletne zero:-( :-( :-(
Czy uwazacie ze powinnam kupowac teraz, bo ja myslalam ze kupie wszystko naraz ?

Wiecie co a ja kupiłam wczoraj z mężusiem farbę do pomalowania łóżeczka :tak: Chciałam mieć jakiś kolor typu delikatna zieleń ale nie było odcieni bo kupiliśmy ze śnieżki z serii Disney (specjalna dla dzieci, hipoalergiczna). A kolor to Najpiękniejszy kwiat (delikatny róż) ;-) http://www.sniezka.pl/disney/ tutaj znajdziecie odcień tylko trzeba wejść w śpiącą królewnę i w emalie :-):-):-)

Ewa, zakupki śliczne :-) Mojemu mężowi najbardziej podobałyby się te skarpetusie (buciki?) z motywe stateczków bo to zapalonu zeglarz :-)
A kocyk Bobas mam taki sam! Zamówiłam na allegro a natallex :-)
Karuzela też fajniutka. Podobaja mi się takie z pluszowymi zawieszkami. Jak oglądałam w sklepie takie z plastikowymi zabawkami, to wydawało mi się, ze dziecko mogłoby sobie nimi krzywdę zrobic, jak już zacznie chwytać zabawki w rączki :confused:

Ewa, zakupki śliczne :-) Mojemu mężowi najbardziej podobałyby się te skarpetusie (buciki?) z motywe stateczków bo to zapalonu zeglarz :-)
A kocyk Bobas mam taki sam! Zamówiłam na allegro a natallex :-)
Karuzela też fajniutka. Podobaja mi się takie z pluszowymi zawieszkami. Jak oglądałam w sklepie takie z plastikowymi zabawkami, to wydawało mi się, ze dziecko mogłoby sobie nimi krzywdę zrobic, jak już zacznie chwytać zabawki w rączki :confused:
dziekuje:-)
a ile zalacilas za kocyk
ja tez wole z pluszakami karuzele

anka26,07--- ja kupuje od jakis 2-3 miesiecy, stopniowo,ale mam juz wszystko chyba...tak mi wygodniej, to jednak kilka tysiecy, na raz bym nie wydala:baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Anka26,07, można i potem wszystko kupić, ale szybkie zakupy nie są na ogół przemyślane. Ja juz od jakiegoś czasu robię zakupy, a ciągle brakuje mi mnóstwo rzeczy!!! :eek: Z początku bałam się cokolwiek kupic, bo bałam się o dzidzie, nie wiedziałam czy jej nie starcę. Ale potem to już czysta przyjemność z wybierania rzeczy dla maluszka, nawet jeśli to był tylko wzór pieluszki flanelowej :-D ;-)

Negri, kolor ładniutki :-)

Jeśli chodzi o kącik dla maluszka, to zamówiłam lampkę -kinkiet, no i cały czas jeszcze czekam na zamówiony obrazek :-)

Do góry