reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Swietne zakupy;-)
Chyba pojde dzis na miasto i zaczne sie rozgladac bo Wy tutaj macie juz wszystko pokupowane a ja nie mam ani jednej rzeczy nic kompletne zero:-( :-( :-(
Czy uwazacie ze powinnam kupowac teraz, bo ja myslalam ze kupie wszystko naraz ?
Chyba pojde dzis na miasto i zaczne sie rozgladac bo Wy tutaj macie juz wszystko pokupowane a ja nie mam ani jednej rzeczy nic kompletne zero:-( :-( :-(
Czy uwazacie ze powinnam kupowac teraz, bo ja myslalam ze kupie wszystko naraz ?
Wiecie co a ja kupiłam wczoraj z mężusiem farbę do pomalowania łóżeczka Chciałam mieć jakiś kolor typu delikatna zieleń ale nie było odcieni bo kupiliśmy ze śnieżki z serii Disney (specjalna dla dzieci, hipoalergiczna). A kolor to Najpiękniejszy kwiat (delikatny róż) ;-) http://www.sniezka.pl/disney/ tutaj znajdziecie odcień tylko trzeba wejść w śpiącą królewnę i w emalie :-):-):-)
capri
po prostu ja ;)
Ewa, zakupki śliczne :-) Mojemu mężowi najbardziej podobałyby się te skarpetusie (buciki?) z motywe stateczków bo to zapalonu zeglarz :-)
A kocyk Bobas mam taki sam! Zamówiłam na allegro a natallex :-)
Karuzela też fajniutka. Podobaja mi się takie z pluszowymi zawieszkami. Jak oglądałam w sklepie takie z plastikowymi zabawkami, to wydawało mi się, ze dziecko mogłoby sobie nimi krzywdę zrobic, jak już zacznie chwytać zabawki w rączki
Karuzela też fajniutka. Podobaja mi się takie z pluszowymi zawieszkami. Jak oglądałam w sklepie takie z plastikowymi zabawkami, to wydawało mi się, ze dziecko mogłoby sobie nimi krzywdę zrobic, jak już zacznie chwytać zabawki w rączki
dziekuje:-)Ewa, zakupki śliczne :-) Mojemu mężowi najbardziej podobałyby się te skarpetusie (buciki?) z motywe stateczków bo to zapalonu zeglarz :-)
a ile zalacilas za kocyk
ja tez wole z pluszakami karuzele
anka26_x_07
Mama Laury :)
Negri kolorek farby sliczniutki napewno łóżeczko bedzie piekne:-)
reklama
capri
po prostu ja ;)
Anka26,07, można i potem wszystko kupić, ale szybkie zakupy nie są na ogół przemyślane. Ja juz od jakiegoś czasu robię zakupy, a ciągle brakuje mi mnóstwo rzeczy!!! Z początku bałam się cokolwiek kupic, bo bałam się o dzidzie, nie wiedziałam czy jej nie starcę. Ale potem to już czysta przyjemność z wybierania rzeczy dla maluszka, nawet jeśli to był tylko wzór pieluszki flanelowej ;-)
Negri, kolor ładniutki :-)
Jeśli chodzi o kącik dla maluszka, to zamówiłam lampkę -kinkiet, no i cały czas jeszcze czekam na zamówiony obrazek :-)
Negri, kolor ładniutki :-)
Jeśli chodzi o kącik dla maluszka, to zamówiłam lampkę -kinkiet, no i cały czas jeszcze czekam na zamówiony obrazek :-)
Podziel się: