reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Dzięki dziewczynki mnie też się podoba no i dzisiaj będziemy malować łóżeczko więc niedługo zdjęcia na 100 % wrzucę !!!!! Bo mam już jedno łóżeczko, moja mama dostała od znajomej bo jej synek nie spał w nim wcale. Jest ładne białe z Ikei ale problem jest w tym że do tego jest materacyk sprężynowy a my chcieliśmy kokosowo-gryczany i kupiliśmy nowy materacyk. A tu nagle zonk łóżeczko ma wymiar 112,5 x 55 i nie dostanę nigdzie takiego materacyka więc oddam łóżeczko mamie (tam się małej nie stanie nic jak będziemy na godzinkę czy dwie) a do nas wróci łóżeczko od mojej szwagierki i będzie różowe :tak::tak::tak:

Ewo zakupy piękne !!!!! A ja tak jak Ty kupuje już od jakiegoś czasu ;-)

Ostatnio znalazłam fajną stronę z której ściągnęłam wyprawkę w Excelu i zapisuje sobie co mam i widzę co mi brakuje jak któraś chce to dajcie znać mogę wysłać na maila

U mnie te kocyki są po 45 zł ale kupi mi taki moja chrzestna bo już oglądałam i z mamą zarządziłyśmy że ciocia taki kupi (ona jest starą panną i nie zna się na rzeczach dla dzieci więc mama z nią pójdzie) ;-);-);-)

reklama
Ewo dla mnie pieniazki to nie jest problem.Ale problem chyba jest w mojej glowie wlasnie chodzi o dzidzie boje sie ze cos moze sie stac:-(

KIEDYS CZYTALAM WYWIAD O TAKICH STRACHAC( TEŻ JE MIALAM)
PANI PSYCHOLOG POWIEDZIALA ZE TREZBA JE ODGONIC I KUPOWAC......KAZDEMU MOZE SIE COS STAC, NAM DOROSLYM ROWNIEZ ,WIEC NIE KUPUJMY JEDZENIA, BUTOW......PRZECIEZ WRACAJĄC Z ZAKUPAMI MOZE NAS PRZEJECHAC TRANWAJ.....I SZKODA KASY

Do góry