reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Dzięki dziewczynki mnie też się podoba no i dzisiaj będziemy malować łóżeczko więc niedługo zdjęcia na 100 % wrzucę !!!!! Bo mam już jedno łóżeczko, moja mama dostała od znajomej bo jej synek nie spał w nim wcale. Jest ładne białe z Ikei ale problem jest w tym że do tego jest materacyk sprężynowy a my chcieliśmy kokosowo-gryczany i kupiliśmy nowy materacyk. A tu nagle zonk łóżeczko ma wymiar 112,5 x 55 i nie dostanę nigdzie takiego materacyka więc oddam łóżeczko mamie (tam się małej nie stanie nic jak będziemy na godzinkę czy dwie) a do nas wróci łóżeczko od mojej szwagierki i będzie różowe :tak::tak::tak:

Ewo zakupy piękne !!!!! A ja tak jak Ty kupuje już od jakiegoś czasu ;-)

Ostatnio znalazłam fajną stronę z której ściągnęłam wyprawkę w Excelu i zapisuje sobie co mam i widzę co mi brakuje jak któraś chce to dajcie znać mogę wysłać na maila

U mnie te kocyki są po 45 zł ale kupi mi taki moja chrzestna bo już oglądałam i z mamą zarządziłyśmy że ciocia taki kupi (ona jest starą panną i nie zna się na rzeczach dla dzieci więc mama z nią pójdzie) ;-);-);-)

reklama
Ewo dla mnie pieniazki to nie jest problem.Ale problem chyba jest w mojej glowie wlasnie chodzi o dzidzie boje sie ze cos moze sie stac:-(

KIEDYS CZYTALAM WYWIAD O TAKICH STRACHAC( TEŻ JE MIALAM)
PANI PSYCHOLOG POWIEDZIALA ZE TREZBA JE ODGONIC I KUPOWAC......KAZDEMU MOZE SIE COS STAC, NAM DOROSLYM ROWNIEZ ,WIEC NIE KUPUJMY JEDZENIA, BUTOW......PRZECIEZ WRACAJĄC Z ZAKUPAMI MOZE NAS PRZEJECHAC TRANWAJ.....I SZKODA KASY

Do góry