reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

To ja wieczornie się chwalę zakupami... kupiłam poscielki do łóżeczka: 6-el w kotki, 2-el w jezyki i 2 przescieradła z gumką oczywiście równiez jasno zielone... :-)

reklama
Grubelku - pościel oczywiście od mamo-tato :-) Moim zdaniem robi chyba najlepsze... dla mnie pościel z drewexu wygląda marnie w porównaniu do jego pościeli :happy: bardzo ładne wzory wybrałaś :) Ja zamówiłam w weekend u niego:

10el. (księżyc na niebie)
4el. + falbana (kotek w zielonym łóżeczku):-)
3 prześcieradła frotte :)

mooże jutro dostanę :-)

Aaaaaa :-) Zapomniałam się pochwalić :) Kupiłam to "słynne" na naszym forum kimono z avonu na allegro za 16zł + wysyłka. Kilka osób ma je taniej :-)

Grubelku śliczna pościel!
Ile kompletów zamierzacie mieć? Ja narazie mam tylko ten jeden komplet 11-elementowy, myślałam żeby do tego doszyć pościel na kołderkę i na poduszkę. Wystarczy??

Witam! ja też jeszcze nie zastanawiałam się co będzie potrzebne do szpitala. Dzięki forum dużo się dowiedziałam. Zastanawiam się jednak jak powinna wyglądać wyprawka dla maluszka ,co się przyda i w jakich ilościach, i jakiekosmetyki? może ktoś mi poleci już sprawdzone...:-)

grubelek też zamówiłam ta pościel zielona w kotki(widze ze nie ja jedna):-D i prześcieradełko zielone jabłuszko.Fajny kolorek:tak:

oliwka29 - to prześcieradło zielone jabłuszko jest bledsze niż na zdjęciu. Kolor identyczny jak pościel w kotki. Dużym plusem jest też to, że każdy element zestawu jest zapakowany osobno :-)

alkmena to fajnie że te prześcieradełko jest identyko :tak:a te pościele są super i tanie ,pamiętam jak za 3 cześciową z Gliika płaciłam dla córci 170zł :szok: tyle że ona była z frotki i też na zamek:confused:ale inne też miały taka kosmiczna cene:szok:

Hej ciezaroweczki;-)
Chcialam sie poradzic, odnosnie kosmetykow dla dzieci, co jest lepsze nivea baby czy penaten? Moze cos slyszalyscie, a moze juz praktykowalyscie?
A moze zupelnie inna firma?
Z gory dziekuje za rady,
pozdrawiam

reklama
Do góry