reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Wiecie co?? Mam już mętlik w głowie, ale jak ja oglądałam wózki w paru hurtowniach i sklepach to mi się ten najlżejszy wydaje. Jest najmniejszy (może togo nie widać na zdjęciach). Widziałam wiele - ten jest chyba najwygodniejszy oczywiście z tych w optymalnej cenie (bo widziałam cudo, ale za 2300 - ale CUDO!!!). Moja siostra, która 2 lata temu dała za wózeczek 800 zł. jak zobaczyła ten to powiedziała że dużo lepszy i lżejszy od jej wózka. Mnie się go bardzo wygodnie prowadzi. fakt, że jak założyliśmy te nowe koła to jest oczywiście cięższy niż z plastikowymi, ale i tak jest dla mnie bardzo dobry. a jestem bardzo zadowolona szczególnie z tych gabarytów, bo same takie krowy te wózki - a ten jest malutki.

reklama
Ewa- ma do Ciebie prośbę! Jak już dostaniesz wózek mogłabyś powstawiać jego zdjęcia? Może nie będzie się bardzo różnił od tych na zdjęciach w necie. I daj znać czy jesteś zadwolona!
Zdecydowałam się na zakup w ciemno X-landera. Który model zamówiłaś? Mnie podoba się X-Lander XA 2007 (cena w internecie 1448,00 zł za gondolę i spacerówkę). Fotelik dokupię używany, bo suma 380 zł za firmowy to trochę przesada.

Aśka wózek fajny - ja mam podobny w swojej konstrukcji i niestety ciężki :szok: ale mi to nie przeszkadza bo go nie dźwigam... To i ja się pochwalę kolejnym zakupkiem... :-)

Grubelku fajne to coś!!! Nie wiedzieć czemu trochę mi przypomina "królika trojańskiego" z Monthy Pythona :-D

reklama
Grubelku, łóżeczko tak śliczne, ze aż mi się takie zamarzyło :))

Anna_79, ja spakuję torbę do szpitala dla siebie po długim weekendzie i niech sobie stoi tak, najlepiej do lipca :D Ale najpierw muszę jeszcze zaopatrzyć się w klapki pod prysznic i kilka innych drobiazgów. Maluszka spakuję trochę później, bo dla niego więcej rzeczy mi brakuje...

Do góry