reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Wiecie co?? Mam już mętlik w głowie, ale jak ja oglądałam wózki w paru hurtowniach i sklepach to mi się ten najlżejszy wydaje. Jest najmniejszy (może togo nie widać na zdjęciach). Widziałam wiele - ten jest chyba najwygodniejszy oczywiście z tych w optymalnej cenie (bo widziałam cudo, ale za 2300 - ale CUDO!!!). Moja siostra, która 2 lata temu dała za wózeczek 800 zł. jak zobaczyła ten to powiedziała że dużo lepszy i lżejszy od jej wózka. Mnie się go bardzo wygodnie prowadzi. fakt, że jak założyliśmy te nowe koła to jest oczywiście cięższy niż z plastikowymi, ale i tak jest dla mnie bardzo dobry. a jestem bardzo zadowolona szczególnie z tych gabarytów, bo same takie krowy te wózki - a ten jest malutki.

reklama
Ewa- ma do Ciebie prośbę! Jak już dostaniesz wózek mogłabyś powstawiać jego zdjęcia? Może nie będzie się bardzo różnił od tych na zdjęciach w necie. I daj znać czy jesteś zadwolona!
Zdecydowałam się na zakup w ciemno X-landera. Który model zamówiłaś? Mnie podoba się X-Lander XA 2007 (cena w internecie 1448,00 zł za gondolę i spacerówkę). Fotelik dokupię używany, bo suma 380 zł za firmowy to trochę przesada.

Aśka wózek fajny - ja mam podobny w swojej konstrukcji i niestety ciężki :szok: ale mi to nie przeszkadza bo go nie dźwigam... To i ja się pochwalę kolejnym zakupkiem... :-)

Grubelku fajne to coś!!! Nie wiedzieć czemu trochę mi przypomina "królika trojańskiego" z Monthy Pythona :-D

reklama
Grubelku, łóżeczko tak śliczne, ze aż mi się takie zamarzyło :))

Anna_79, ja spakuję torbę do szpitala dla siebie po długim weekendzie i niech sobie stoi tak, najlepiej do lipca :D Ale najpierw muszę jeszcze zaopatrzyć się w klapki pod prysznic i kilka innych drobiazgów. Maluszka spakuję trochę później, bo dla niego więcej rzeczy mi brakuje...

Do góry