reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

ogladam te wszystkie wozki, ale narazie mnie to jeszcze przeraza... za duzy wybor :-D :laugh2:

Myslalam o kupnie wielofunkcyjnego, ale jesli mialby byc ciezki to nie dam sobie rady... i jeszcze pasuje zeby do autka szlo go upchac..
moze poczekam az wy wszystkie pokupujecie, a potem odgapie ;-)

a z nosidelkiem zobacze, dostalam bez papierow, wiec nie wiem jak z atestami.. zalezy czy dam rade w ogole dzwigac dzidziusia.. moj pies wazy 10 kg i nie jestem w stanie go dlugo nosic :laugh2: :-D :laugh2:

reklama
Ja mogę się wypowiedzieć na temat wózka Tako City Voyager :tak: miałam go ponad pół roku i jest do du...... i nie chodzi mi tutaj o wagę bo jeśli ktoś nie musi go dżwigać to lekko się prowadzi,najgorzej jest wtedy gdy przełożymy rączkę na stronę tej psełdo sprężyny:tak: wtedy niemożna nawet skręcić nie mówiąc nic o podjecjaniu pod krawężnik:szok: potrzebna jest to tego siła porządnego faceta:tak: Do tego wszytkiego nasz nawet nie jechał prosto :szok: skręcał w lewo,wyczytałam że te wózki mogą na odcinku 5 m skręcać o 30 cm
więc ja osobiście nie polecam.

Nosidełko też mamy jest bardzo wygodne jeśli maluch nie lubi jeżdzić wózkiem ale gdy zaczyna ważyć już kilka kilogramów to strasznie bolą ramiona od noszenia.

A i w tą psełdo gondolę półroczne dziecko spokojnie się mieści ubrane bardzo grubo w zimowe ciuszki.

Coś mi się dzieje z postami... teraz skasował się drugi...
Pisałam przed Karinką i nie ma...

Alkmena wstawiałam link, bo tamten nie działał www.wozkidzieciece.waw.pl
i stronkę na allegro tego sklepu wozki_dzieciece

Pisałam jeszcze, że wózek fajny, ale nie dla mnie niestety, bo za ciężki i nie lubię tej a'la gondoli, bo niewygodna, nie spełnia swojego zadania i dziecko kilkumiesięczne w zimowym kombinezonie ma mało miejsca... to tylko moje zdanie, wiem, że wiele mam tego używa i jest zadowolonych, może to ja się mylę, ale i tak zostanę przy głęgokim wózku i potem dopiero spacerówce...

Magdalenko my kupimy, przetestujemy wózki, a Ty kupisz najlepszy (w najlepszym wypadku, jak Twój Maluch skończy pół roku :-):-):-):-))

zebra - dzięki, poprawiłam na wszelki wypadek też u siebie

karinka - Moja koleżanka miała też ten wózek dosyć dawno temu (tylko ja wogóle tego nie kojażę bo gdzie mi wtedy były wózki w głowie?:-) ) jedynie co to narzekała, ze ciężki... ale też mieszka w domu a nie w blokach i nie miała problemu z dzwiganiem... poza tym mówi, ze spisywał się bardzo dobrze... ale jak wiadomo - ile ludzi tyle opinii :-)

a ta pseudo ;-) gondola jest naprawdę ogromna... porównywałam ją z innymi wózkami (gondolami) i była naprawdę spora... mam nadzieję, ze maluszek wytrzyma w nim zimę, na wiosnę pewnie trzeba będzie kupić jakąś zwykłą spacerówkę :-)

Masz rację Alkmena ilu ludzi tyle opinii i tak jest ze wszystkim, także warto zebrać ich kilka i na tej podstawie wybierać...
Heheh dobre, bo sama wczoraj wybrałam te leciutkie wózki, a nigdzie nie znalazłam opinii na ich temat... :)

reklama
Do góry