reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :)

ogladam te wszystkie wozki, ale narazie mnie to jeszcze przeraza... za duzy wybor :-D :laugh2:

Myslalam o kupnie wielofunkcyjnego, ale jesli mialby byc ciezki to nie dam sobie rady... i jeszcze pasuje zeby do autka szlo go upchac..
moze poczekam az wy wszystkie pokupujecie, a potem odgapie ;-)

a z nosidelkiem zobacze, dostalam bez papierow, wiec nie wiem jak z atestami.. zalezy czy dam rade w ogole dzwigac dzidziusia.. moj pies wazy 10 kg i nie jestem w stanie go dlugo nosic :laugh2: :-D :laugh2:

reklama
Ja mogę się wypowiedzieć na temat wózka Tako City Voyager :tak: miałam go ponad pół roku i jest do du...... i nie chodzi mi tutaj o wagę bo jeśli ktoś nie musi go dżwigać to lekko się prowadzi,najgorzej jest wtedy gdy przełożymy rączkę na stronę tej psełdo sprężyny:tak: wtedy niemożna nawet skręcić nie mówiąc nic o podjecjaniu pod krawężnik:szok: potrzebna jest to tego siła porządnego faceta:tak: Do tego wszytkiego nasz nawet nie jechał prosto :szok: skręcał w lewo,wyczytałam że te wózki mogą na odcinku 5 m skręcać o 30 cm
więc ja osobiście nie polecam.

Nosidełko też mamy jest bardzo wygodne jeśli maluch nie lubi jeżdzić wózkiem ale gdy zaczyna ważyć już kilka kilogramów to strasznie bolą ramiona od noszenia.

A i w tą psełdo gondolę półroczne dziecko spokojnie się mieści ubrane bardzo grubo w zimowe ciuszki.

Coś mi się dzieje z postami... teraz skasował się drugi...
Pisałam przed Karinką i nie ma...

Alkmena wstawiałam link, bo tamten nie działał www.wozkidzieciece.waw.pl
i stronkę na allegro tego sklepu wozki_dzieciece

Pisałam jeszcze, że wózek fajny, ale nie dla mnie niestety, bo za ciężki i nie lubię tej a'la gondoli, bo niewygodna, nie spełnia swojego zadania i dziecko kilkumiesięczne w zimowym kombinezonie ma mało miejsca... to tylko moje zdanie, wiem, że wiele mam tego używa i jest zadowolonych, może to ja się mylę, ale i tak zostanę przy głęgokim wózku i potem dopiero spacerówce...

Magdalenko my kupimy, przetestujemy wózki, a Ty kupisz najlepszy (w najlepszym wypadku, jak Twój Maluch skończy pół roku :-):-):-):-))

zebra - dzięki, poprawiłam na wszelki wypadek też u siebie

karinka - Moja koleżanka miała też ten wózek dosyć dawno temu (tylko ja wogóle tego nie kojażę bo gdzie mi wtedy były wózki w głowie?:-) ) jedynie co to narzekała, ze ciężki... ale też mieszka w domu a nie w blokach i nie miała problemu z dzwiganiem... poza tym mówi, ze spisywał się bardzo dobrze... ale jak wiadomo - ile ludzi tyle opinii :-)

a ta pseudo ;-) gondola jest naprawdę ogromna... porównywałam ją z innymi wózkami (gondolami) i była naprawdę spora... mam nadzieję, ze maluszek wytrzyma w nim zimę, na wiosnę pewnie trzeba będzie kupić jakąś zwykłą spacerówkę :-)

Masz rację Alkmena ilu ludzi tyle opinii i tak jest ze wszystkim, także warto zebrać ich kilka i na tej podstawie wybierać...
Heheh dobre, bo sama wczoraj wybrałam te leciutkie wózki, a nigdzie nie znalazłam opinii na ich temat... :)

reklama
Do góry