reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Zebrra ja gdzieś czytałam że mają skrętne koła ale teraz to już nie jestem pewna :eek: oglądałam go na żywo wygląda na bardzo masywnego ale czy ma skrętne koła to nawet nie zwróciłam uwagi :laugh2:
Tak wogóle to widzę ze masz niezłe tempo w zakupach wózków :tak: mój mąż to chyba by mnie wywalił z domu(udało mi się sprzedać nasz Tako i dlatego teraz rozglądam się za jakimś głębokim)
A z tym pokryzionym łóżeczkiem zgadzam się w 100%,nasze jest strasznie zarysowane aż Kacper ukruszył sobie na nim jedynkę z przodu :-D

reklama
Zaczęłam oglądać te wózki i powklejałam linki... Niestety większość z nich jest droga, żeby nie powiedzieć bardzo droga...

·
wózek Maclaren mx3
·wózek Bebe Confort trophy air4
·wózek Mutsy Urban Rider
·wózek Jane
·wózek Emmaljunga
·spacerówka Inglesina Max
·wózek DELTIM FOCUS
·wózek Emmaljunga Crossway
·wózek Adbor Ring Max
·wózek Emmaljunga Sport
·spacerówka Inglesina Zippy
·wózek Quinny Fashion 3 XL Comfort
·wózek głęboki ROAN Marita
·wózek peg perego Atlantico
·wozek Bebecar Tracker
·wozek Graco Quatro Deluxe
·wozek Implast Pepino - nie znalazłam
·wózek Deltim Voyager
·spacerówka Smart BABY DREAMS
·wózek INGLESINA MAGNUM
·wózek BebeCar Style AT
·wózek Peg Perego Pliko P3
·wózek Implast Driver 4 xl
·wózek X-Lander
·wózek głęboko-spacerowy Deltim Premier
·wózek Chicco 6wd tech plus
·wozek Chicco c1
· wózek + fotelik samochodowy JANE Powertrack 360 MATRIX
·wózek Mikado big car

Zebrra, tytuł jak najbardziej zasłużony :-)
Twoje łóżeczko jest bardzo ładne, nie wiem czy nie kupię takiego samego, podoba mi się nawet ta szuflada na dole. Przeżyłam szok, weszłam tylko do dwóch jak na razie sklepów z maluszkowymi gadżetami.. w jednym łóżeczka kosztowały 250-300 PLN, a w mothercare - 1200!!! Niezły rozrzut.
Super linki do wózków! A mój ukochany sam zaczął się dopytywać kiedy kupimy wózek i inne rzeczy dla dzidziusia, to mu powiedziałam ze nie będzie wózka póki nie urządzi pokoju dziecinnego! (w którym jest teraz burdel i graciarnia) mój spryt mnie samą wprawił w podziw :)

Oglądałam te linki wózkowe, najbardziej podobał mi się (z wyglądu rzecz jasna bo nie jestem w stanie ocenic innych parametrów) Maclaren, zerknęłybyście czy on się nadaje jako wózek głęboki, na początek?

Mothercare..hmm ten sklep mnie zachwyca, wszystko co tam mają jest piękne, tylko...nigdy tam nic nie kupię... ceny mają porażające, a większość podobnych, jak nie takich samych artykułów mozna znaleźć dużo taniej...
Bazylia nieźle z tym pokojem :) Oby tylko zadziałało i zmobilizowało męża-niemęża (nie gniewaj się :) do pracy :)

Spokojnie się nadaje, bo ma normalną gondolę, która (według mnie) najbardziej odpowiada noworodkowym wymaganiom, a spacerówka potem super :) Ja generalnie nie przepadam za wózkami wielofunkcyjnymi (ze względu na to, że spacerówka często jest do niczego), a to jest jeden z niewielu, które mi się podobają :)

Ojej, ja też nie chciałam tego wielofunkcyjnego! (taki wniosek wysnułam czytając te wszystkie posty) a to jest taki własnie? równoczesnie głeboki i spacerówka, tak? a jaki jest fajny TYLKO głęboki?

reklama
Nie, ten jest fajny, masz najpierw montowaną gongolę, a potem spacerówkę, ale akurat ten mi osobiście się podoba, bo fajna jest i gondola i potem spacerówka... :)

Znalazłam wózek, który mogłabym ewentualnie zakupić, bo podoba mi się wizualnie i ma wszysko czego potrzebuję, a cena niska, tylko ta waga... rany boskie, jak z tym wejśc do autobusu???

Do góry