reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Chyba tak, nie wnikałam tak dokładnie, ale masz rację co do kółek... Dlatego własnie bedę miała dwie spacerówki: jedną dużą z pompowanymi kołami (na każdy możliwy teren + śnieg) i drugą lekką taką jak wklejałam jak dziecko będzie starsze i cięższe :)
Bazylia wklej jeszcze raz link :)

reklama
zebra - w Twoich okolicach są chyba lasy, prawda? wiec duże pompowane koła to dobra rzecz ;)

własnie mi się przypomniała pewna rodzinka którą mijaliśmy w Dolinie Kościeliskiej. Tata, mama i dziecko (coś ok. 2 lat) w spacerówce, która miała malutkie plastikowe kółka... tata prowadzący wózek wyglądał jakby miał jakieś drgawki... tak nim trząsło po tych kamieniach, w drodze powrotnej jak ich mijaliśmy idących do schroniska maluch siedział na barana u taty a mama taszczyła spacerówkę pod pachą :-)

No nie mogę z tym linkiem, na pomoc! co wstawię, nawet odklikując na dole to zamienianie na text, nie wchodzi! heeeelp

Foto umiem, chciałam link zebyscie widziały wagę etc.
Niech mi ktoś raz na zawsze powie, jak to jest z tymi linkami. PLiis

bazylia - wiec z linkami to jest tak: - jeśli strona posiada w opisie polskie litery to ucina całość od tej polskiej litery...
aby tego uniknąć zgodnie ze wskazówkami zebry :-) odhaczam:

Automatycznie zmieniaj linki na tekst
Automatically retrieve titles from external links

i jest już w porządku :)

No wlasnie widzialam ze cos z tym polskimi znakami jest nie tak..
Dzieki :-) Czekam na komentarze dot. wózka!

Alkmena, ja mieszkam przy samym lesie :) Teściowe mieszkają w Zalesiu pod Warszawą, a do rodziców tez mam straszne wertepy, więc nie ma bata muszą być pompowane koła :)
Bazylia jak dla mnie cudny, naprawdę i jaki lekki, to rzadkość... :)

nie wiem, czy to na naszym forum, czy gdzieś u "sąsiadek" czytałam, że dziewczyny odradzały takie wózki z dwiema rączkami (jak ten ostatni przykład Zebrry), bo podobno nie da się takiego prowadzić jedną ręką. Prawda to?

reklama
Ankami, Kochana to ja odradzałam :) i to jest najśmieszniejsze... dopóki nie oglądałam mogłam te wszystkie najważniejsze cechy zebrać sensownie do kupy, a teraz jak juz szukam w necie to o połowie zapominam... :)

Do góry