reklama
fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Zakup niekontrolowany...z wycieczki po Zakopanem
Mini kierpce mają 7 centymetrów
Mini kierpce mają 7 centymetrów
Alkmena
mama 2007 i 2015
Grubelku u mnie w planach jest drugie ale za kilka lat :-) na razie martwimy się gdzie wszystko pomieścimy (na razie rzeczy od timur są w kartonie bo nie mamy gdzie ich schować) :-) trzeba wyrzucić wszystko co nie było używane od 2 lat
Pastela - kolorowe są dużo cieńsze... cieszę się, ze wzięłam tylko 2szt. przypominają mi gazę... tak jak mówiłyście wcześniej obecne tetrowe nijak się mają do tych sprzed kilkunastu lat
Jak tylko mąż przyszedł z pracy to od razu usiedliśmy na podłodze, otwieraliśmy i oglądaliśmy wszystko po kolei ehhh... już nie mogę się doczekać aż zacznę to wszystko używać
Fasolek - kierpce prześliczne :-) my z maluchem planujemy się wybrać do Zakopanego za rok w wakacje więc pewnie też kupimy mu mały zestaw podhalański
Pastela - kolorowe są dużo cieńsze... cieszę się, ze wzięłam tylko 2szt. przypominają mi gazę... tak jak mówiłyście wcześniej obecne tetrowe nijak się mają do tych sprzed kilkunastu lat
Jak tylko mąż przyszedł z pracy to od razu usiedliśmy na podłodze, otwieraliśmy i oglądaliśmy wszystko po kolei ehhh... już nie mogę się doczekać aż zacznę to wszystko używać
Fasolek - kierpce prześliczne :-) my z maluchem planujemy się wybrać do Zakopanego za rok w wakacje więc pewnie też kupimy mu mały zestaw podhalański
zebrra
Potrójna mama :)
Anna wózek ładnie wykonany i ładny kolorystycznie, ale jest kilka ale (oczywiście moich własnych, subiektywnych)... po pierwsze małe kółka (jeśli mieszkasz w mieście i zamierzasz jeździć tylko po chodnikach z kostki to ok, ale na "normalnym" polskim gruncie odpada, no i w zimie tragedia), po drugie mały kosz na zakupy, po trzecie dwie rączki, więc poprowadzenie jedną ręką odpada (a wierz mi to się przydaje, prowadziłam wózek jedną ręką wielokrotnie...), po czwarte, z tego co pokazali na zdjęciach spacerówka nie rozkłada się na płasko..., po piate fotelik dosyć dużo waży, co przy wykorzystywaniu funkcji nosidełka ma duże znaczenie...
Z zalet przede wszystkim ładny, lekki i ma dużą gondolę (z podnoszonym oparciem, co jest zaletą, jak już dzisiaj pisałam).
To tyle moich spostrzeżeń, mam nadzieję, że pomogą...
Z zalet przede wszystkim ładny, lekki i ma dużą gondolę (z podnoszonym oparciem, co jest zaletą, jak już dzisiaj pisałam).
To tyle moich spostrzeżeń, mam nadzieję, że pomogą...
Fasolek, kierpce cudne, jak każde małe buciki.
Dzisiaj śliczne ciuszki i maleńkie (ale naprawdę malusieńkie) buciki widziałam w Gemo w Jankach. Ceny niezbyt niskie (może porównywalne do Next'a).
A w IKEA kupiłam okrycie kąpielowe dla Buły i wybraliśmy komodę (z przewijakiem, którego nawet nie chciałam, ale skoro jest to niech będzie).
Dzisiaj śliczne ciuszki i maleńkie (ale naprawdę malusieńkie) buciki widziałam w Gemo w Jankach. Ceny niezbyt niskie (może porównywalne do Next'a).
A w IKEA kupiłam okrycie kąpielowe dla Buły i wybraliśmy komodę (z przewijakiem, którego nawet nie chciałam, ale skoro jest to niech będzie).
fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Dziewczyny a co myślicie o tym???
Wanienka+Przewijak firmy BREVI EXTRA PROMOCJA!!! (183208144) - Aukcje internetowe Allegro
Wanienka+Przewijak firmy BREVI EXTRA PROMOCJA!!! (183208144) - Aukcje internetowe Allegro
zebrra
Moim zdaniem bardzo fajna rzecz, zwłaszcza, jeśli nie bardzo jest miejsce na oddzielną komodę z wanienką i przewijakiem np. REGAŁ KĄPIELOWY ATLANTIS BREVI HIT CENOWY !!! (182171487) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko cena trochę odstrasza... ) Cena tej nakładki na wannę...
Tylko cena trochę odstrasza... ) Cena tej nakładki na wannę...
reklama
zebrra
Dziewczynki, a co powiecie na ten zestawik??? CZAPECZKA + BUTKI + ŁAPKI * 0-3 MIES. - CUDEŃKO (183332567) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: