reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Grubelku u mnie w planach jest drugie ale za kilka lat :-) na razie martwimy się gdzie wszystko pomieścimy (na razie rzeczy od timur są w kartonie bo nie mamy gdzie ich schować) :-) trzeba wyrzucić wszystko co nie było używane od 2 lat :eek: :laugh2:

Pastela - kolorowe są dużo cieńsze... cieszę się, ze wzięłam tylko 2szt. przypominają mi gazę... tak jak mówiłyście wcześniej obecne tetrowe nijak się mają do tych sprzed kilkunastu lat :dry:
Jak tylko mąż przyszedł z pracy to od razu usiedliśmy na podłodze, otwieraliśmy i oglądaliśmy wszystko po kolei :) ehhh... już nie mogę się doczekać aż zacznę to wszystko używać :-D

Fasolek - kierpce prześliczne :-) my z maluchem planujemy się wybrać do Zakopanego za rok w wakacje więc pewnie też kupimy mu mały zestaw podhalański :laugh2:

Anna wózek ładnie wykonany i ładny kolorystycznie, ale jest kilka ale (oczywiście moich własnych, subiektywnych)... po pierwsze małe kółka (jeśli mieszkasz w mieście i zamierzasz jeździć tylko po chodnikach z kostki to ok, ale na "normalnym" polskim gruncie odpada, no i w zimie tragedia), po drugie mały kosz na zakupy, po trzecie dwie rączki, więc poprowadzenie jedną ręką odpada (a wierz mi to się przydaje, prowadziłam wózek jedną ręką wielokrotnie...), po czwarte, z tego co pokazali na zdjęciach spacerówka nie rozkłada się na płasko..., po piate fotelik dosyć dużo waży, co przy wykorzystywaniu funkcji nosidełka ma duże znaczenie...

Z zalet przede wszystkim ładny, lekki i ma dużą gondolę (z podnoszonym oparciem, co jest zaletą, jak już dzisiaj pisałam).

To tyle moich spostrzeżeń, mam nadzieję, że pomogą...

Fasolek, kierpce cudne, jak każde małe buciki.

Dzisiaj śliczne ciuszki i maleńkie (ale naprawdę malusieńkie) buciki widziałam w Gemo w Jankach. Ceny niezbyt niskie (może porównywalne do Next'a).

A w IKEA kupiłam okrycie kąpielowe dla Buły i wybraliśmy komodę (z przewijakiem, którego nawet nie chciałam, ale skoro jest to niech będzie).

reklama
Do góry