reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Milu też je oglądałam i doszłam do wniosku że jak dla mnie zbędny. Ja bede miała Maluszka na oku cały czas (kupuje kosz wiklinowy) w nocy śpie bardzo czujnie a myślę że tak jak z Julką synuś też będzie spał trochę w koszu a trochę z nami w łóżku... Szczerze mówiąc to chyba tak jak z tą poduszką "bezpieczny sen" którą można zastapić czymś innym... chociaż bardzo ładnie wygląda na zdjęciu... ;-)

Dzis przyszła w końcu do mnie ogromna paczka od timur00 :-) dostałam gratis białe skarpetki, śliniaczek oraz 1 pieluchę flanelową :-)

Alkmena - czyli ta paczka szła do Ciebie prawie tydzień:eek: Napisz proszę jaka jest jakość pieluszek flanelowych i innych zakupków :confused: Do laktatora wystawia gwarancję?
Też chcę u niego się trochę obkupić, ale czekałam na Twoją reakcję, jesteś zadowolona ze wszystkiego :confused:
pozdr

Pastela - on wysłał paczkę w środę (zamawiałam u niego w poniedziałek, ale pewnie dlatego, ze były święta to miał tyle zamówień, ze moje wysłał dzień później... aaa... za wysyłkę płaci się u niego 10zł a na pudle koszt wysyłko 17.50, waga 7,5kg :D)

Oprócz tego co jest na zdjeciach dostałam:
- podkłady poporodowe 5 szt.
- pieluchy tetrowe białe 20 szt.
- majtki poporodowe 6 szt.

Przesyłka to ogromne kartonowe pudło, wszystko dobrze zapakowane, dostałam nawet paragon :D więc śmiało możesz robić u niego zakupy :)

Laktatora jeszcze nie otwierałam (moze poczekam na męża? On też lubi otwierać takie paczki) ale jak tylko otworzę to dam od razu znać co i jak.

hmm jakie fajne zakupki :-D, ale masz dwie szczotki do butelek Canpol i Avent /w zestawie/:-p. Ja też oglądałam ten zestaw startowy a tam w nim jest też smoczek 0-3m., a właśnie co do smoka to nigdzie nie pokazują jak wygląda z drugiej strony możesz wrzucić fotkę jaki ma kształt? Plisss

aaa moje pieluchy tetrowe niby grube moja mama wyśmiała dosłownie, mówi, że strasznie cienkie :zawstydzona/y: wzięłam je wyprałam i niektóre na szwach troszkę puściły, pewnie tandeta hehe

Pastela nie dziwie sie że mama wyśmiała pieluchy bo szczerze mówiąc teraz juz nie ma takich jak kiedys... niestety wszystkie są takie cienkie...nawet jak piszą grube to też nie to co kiedys... ;-)

Alkmena super zakupy...

Jak ja Wam zazdroszcze tego kupowania... ja teraz dużo rzeczy mam dużo wiem że jest zbędna... chociaż przy pierwszym dziecku kupowałam...:-)

reklama
Hehe :) Aż Wam zrobiłam zdjecie grubych pieluch i kolorowych tetrowych... dla porównania moim zdaniem te białe są dużo grubsze od kolorowych :-)

Pastela - tak się zastanawiam, że pewnie wzięłam parę rzeczy "na zapas" i pewnie wogóle z nich nie skorzystam... no ale zobaczymy w praktyce... aaa i zrobiłam foto smoczków (0-3m), tego zestawu startowego jeszcze nie otwierałam :-) bo czekam na męża :happy:

Do góry