reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

31435d1173880135-maluszkowe-zakupy-blizniak2.jpg

Wózek dla bliźniąt ZOOM firmy ABC Design - tylko pisałaś, że dla Ciebie jest zbyt nowoczesny...
jezu jaki on "dziwny"nie kupilabym w zyciu,,,,.........
jestem za blizniaczymi wozkami w 100 procentach

reklama
Wiec kwestię wyboru pozostawmy, bo okazuje się, że za mniejsze lub większe pieniądze da się coś jednak znaleźć, oczywiście pozostaje jeszcze to co się komu podoba...

A odnośnie mojej wypowiedzi, to rzeczywiście nie zrozumiałaś...

Owszem rodzice kupują wózki typu tandem, bo raczej nie wyobrażam sobie mamy pchającej dwa osobne wózki...
Zebro teraz to dopiero nie rozumiem... : rodzice kupują tandem - nie maja wyboru - głupio wyglądałaby mama pchająca dwa wózki

A ja mówiłam wczesniej o różnorodności wózków która jest taka sobie są tylko tandemy bliźniacze albo drogie wynalazki dla dzieci rok po roku...
Moim zdaniem gdyby producent takiego Graco w modelu tandem (jedno za drugim ) z tyłu umieścił właśnie klasyczną gondolkę byłoby ok cena pewnie bardzo by nie wzrosła - pomijam już kolory....

tak rozumiem cytowane powyżej zdanie... chyba że nie o to chodzi...

Zgadzam się z tobą, że wybór tandemów jest skromny i nie dorównuje wózkom pojedynczym, ale tak czy inaczej można znaleźć taki z gondolą i spacerówką dla starszego....

Dzięki Ewa widziałam... dośc fajny chociaz kolor... :baffled: i widzę że lubisz chyba Chicco? :confused: ;-) no i cena mysle przystępna... najgorsze jest to że ja ciągle czekam bo może cos fajnego sie w końcu pojawi... no i mi w zasadzie z wózkiem się nie spieszy mam po Julce także koło domu mam czym jeździć... a do miasta z dwójką to pewnie wybiore się sama dopiero w sierpniu albo i we wrzesniu...
No i sama nie wiem czego chcę...

reklama
Dzis przyszła w końcu do mnie ogromna paczka od timur00 :-) dostałam gratis białe skarpetki, śliniaczek oraz 1 pieluchę flanelową :-)

Zamówiłam tez kilka ubranek na allegro od jednego sprzedawcy... muszę zrobić miejsce na ubranka dla maleństwa... i przygotować drugą szufladę (80x60x20) bo jedna juz jest pełna... :-p

Do góry