Więc na to wygląda, że chyba najlepiej kupić wózek wielofunkcyjny, to jest gondola i spacerówka w jednym, lub typu Alu Srint, gdzie godnolka i spacerówka są w jednemy zestawie ale mocowane osobno. Jedyne co mi w tych wózkach brakuje to brak możliwości bujania. Wiem od moich znajomych, że najlepsze na te pierwsze miesiące są wózki na paskach, bo łatwiej jest im uspokoić czy uśpić dziecko. Znowu wielofunkcyjny na paksach jest niepraktyczny, bo jak się zmieni gona spacerówkę to dziecko może wypaść, jak będzie się wiercić. Czy jest jakieś pośrednie rozwiązanie???
reklama
No nie wiem zima w spacerówce ? Mamy przesadzają dzieci po 4-5 mieś do spacerówek, ale dot. to dzieci urodzone zimą czy wiosną jak jest cieplutko.
Mój wózek ma twardą, dużą gondolę oraz spacerówkę, ale ją będę używać wiosną. Spacerówka jest oddzielnie.
A co do wózków na paskach to nie są zalecane, wózki powinny dobrze amortyzować /ja mam sprężyny i nie można będzie dziecka bujać, ale to dla jego zdrowia, do bujania kupię kołyskę/
Mój wózek ma twardą, dużą gondolę oraz spacerówkę, ale ją będę używać wiosną. Spacerówka jest oddzielnie.
A co do wózków na paskach to nie są zalecane, wózki powinny dobrze amortyzować /ja mam sprężyny i nie można będzie dziecka bujać, ale to dla jego zdrowia, do bujania kupię kołyskę/
Grubelek
mamy lipcowe'07
Nie wiem skąd Pastelo info o nie zalecaniu wózków na paskach... jakiś czas temu oglądałam program o wózkach na TVN Style i tam specjalista (podobno ;-) ) jak najbardziej był za... ze względu na ich "łagodnośc" i miękkośc w prowadzeniu...
Anna moja córa z takiego wózka nie wypadła pomimo swojego kręcostwa...
Anna moja córa z takiego wózka nie wypadła pomimo swojego kręcostwa...
Ankami, super te Twoje zakupy!! To body w kolorowe paseczki jest rewelacyjne!!! Widzialam, ze troche rzeczy kupilas w H&M. Ja tez jestem zachwycona ciuszkami w tym sklepie, bo są całkiem porządne i nie są aż takie strasznie drogie!
Torba tes jest super!
Ja niestety jeszcze nie zaczełam zakupów, bo mój mąż mnie cały czas stopuje, ale juz za długo nie wytrzymam, zwłaszcza jak widze jakie cuda Wy juz kupujecie!! :-)
Torba tes jest super!
Ja niestety jeszcze nie zaczełam zakupów, bo mój mąż mnie cały czas stopuje, ale juz za długo nie wytrzymam, zwłaszcza jak widze jakie cuda Wy juz kupujecie!! :-)
reklama
Podziel się: