reklama
capri
po prostu ja ;)
Pochwalę sie swoimi zakupkami. Oczywiście z allegro :-)
Skorzystałam z waszej rady i kupowałam m.in u r_p77, thea222,, timur00...
A oto co nabyłam:
pieluchy tetrowe białe 20 szt (10 cieńszych, 10 grubych)
pieluchy flanelowe (6 szt) -takie fajne kolorowe
pływający termometr statek
myjka kapielowa
bezpieczny komplet do paznokci
wkładki laktacyjne 1 op
2 cieńkie kocyki polarowe
patyczki higieniczne dla niemowląt
jednorazowe majtki poporodowe 2 op
podkłady poporodowe 4 op
dozownik do leków
szczotka do włosków + grzebyk
zestaw startowy AVENT
pielucho-ceratki 2 szt
prześcieradło frotte 1 szt
bezpieczna gruszka do noska (zastanawiałam się czy gruszkę czy aspirator, ale na razie jest grucha)
ceratka pod prześcieradło na cały materac 2 szt
skarpetki frotte 2 pary + jedna para skarpetuszek z grzechotką (nie mogłam sie powstrzymać :-) )
figi ciążowe 2 szt
termoopakowanie do butelek 1 szt
podkłady do przewijania 10 szt
I jeszcze bezrękawnik w rozm 68 i śliczna bluzę welurową rozm newborn:
Skorzystałam z waszej rady i kupowałam m.in u r_p77, thea222,, timur00...
A oto co nabyłam:
pieluchy tetrowe białe 20 szt (10 cieńszych, 10 grubych)
pieluchy flanelowe (6 szt) -takie fajne kolorowe
pływający termometr statek
myjka kapielowa
bezpieczny komplet do paznokci
wkładki laktacyjne 1 op
2 cieńkie kocyki polarowe
patyczki higieniczne dla niemowląt
jednorazowe majtki poporodowe 2 op
podkłady poporodowe 4 op
dozownik do leków
szczotka do włosków + grzebyk
zestaw startowy AVENT
pielucho-ceratki 2 szt
prześcieradło frotte 1 szt
bezpieczna gruszka do noska (zastanawiałam się czy gruszkę czy aspirator, ale na razie jest grucha)
ceratka pod prześcieradło na cały materac 2 szt
skarpetki frotte 2 pary + jedna para skarpetuszek z grzechotką (nie mogłam sie powstrzymać :-) )
figi ciążowe 2 szt
termoopakowanie do butelek 1 szt
podkłady do przewijania 10 szt
I jeszcze bezrękawnik w rozm 68 i śliczna bluzę welurową rozm newborn:
Grubelek
mamy lipcowe'07
Capri DUŻE ZAKUPKI ;-) a bezrekawnik i bluza cudne... uwielbiam takie kolorki dla dziewczynki.... :-)
Ankami ja myślę że ta 80 to wypadnie styczeń luty 2008 i wiosna 2008
A z tym rozmiarem 80 to jest różnie zależy czy to ma być bielizna (body śpiochy pajace ) czy bluzka, spodnie, dres... bielizna najczęściej jest mniejsza niż normalne ciuszki... moja Julka 80 nosiła jak skończyła 6 m-cy rampersy body itp było to lato a spodnie bluzki to jeszcze 74... około roku 86 z ubrań ale bielizne już 92 i tak zostało z bielizną narazie ...
Przyszła moja paczka z bielizną dla malucha firmy EWA polecam bardzo fajna bawełna i kolorki chciałam tylko napisać że jeżeli chodzi o body to wzięłam 56 i 62 i są większe niż innych firm te rozmiary... to tak jakbyście kupowały :-) a ! no i ten agamix100 naprawdę super sprzedawca;-) nawet gratis półśpiochy dorzucił :-)
Ankami ja myślę że ta 80 to wypadnie styczeń luty 2008 i wiosna 2008
A z tym rozmiarem 80 to jest różnie zależy czy to ma być bielizna (body śpiochy pajace ) czy bluzka, spodnie, dres... bielizna najczęściej jest mniejsza niż normalne ciuszki... moja Julka 80 nosiła jak skończyła 6 m-cy rampersy body itp było to lato a spodnie bluzki to jeszcze 74... około roku 86 z ubrań ale bielizne już 92 i tak zostało z bielizną narazie ...
Przyszła moja paczka z bielizną dla malucha firmy EWA polecam bardzo fajna bawełna i kolorki chciałam tylko napisać że jeżeli chodzi o body to wzięłam 56 i 62 i są większe niż innych firm te rozmiary... to tak jakbyście kupowały :-) a ! no i ten agamix100 naprawdę super sprzedawca;-) nawet gratis półśpiochy dorzucił :-)
A ja dostałam dzisiaj przesyłkę z 10 elementowym zestawem pościeli. Jest śliczny!!!!!!!!!!
Także śmiało mogę Wam polecić sprzedawcę mamo-tato z Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Przysłali mi kurierem bardzo porządnie zapakowaną pościel, każdy element jest dodatkowo w folii. Wygląda nawet lepiej niż na zdjęciach z aukcji. Już nie mogę się doczekać, żeby złożyć łóżeczko i założyć ten komplecik
Także śmiało mogę Wam polecić sprzedawcę mamo-tato z Allegro
Przysłali mi kurierem bardzo porządnie zapakowaną pościel, każdy element jest dodatkowo w folii. Wygląda nawet lepiej niż na zdjęciach z aukcji. Już nie mogę się doczekać, żeby złożyć łóżeczko i założyć ten komplecik
Anna - śliczna ta pościel, Ty chyba wzięłaś tę w kaczuszki? Taki wybór i wszystkie ładne, mojemu Mariuszkowi podobają się te baldachimy i chce, aby Wiktorek też taki miał a ja nie chciałam, ale jak mu zależy to niech się cieszy też sobie kupimy komplecik taki
Capri fajowe zakupki :-)
Capri fajowe zakupki :-)
zebrra
Potrójna mama :)
Uprzejmie donoszę, że thea222 ma dużo nowych aukcji, szczególnie polecam Wam body, bo są z dobrej bawełny i rampersy aa i pieluchy flanelowe w tym zestawie po 5 sztuk są fajne i niedrogie...
capri
po prostu ja ;)
Anna, ja też zamówiłam pościel 10-elementową Czekam na przesyłkę.
Zastanawiałam się czy na zmianę nie zamówić takiej: POŚCIEL 4el-135X100-BALDACHIM Z SZYFONU-DARLAND (182064742) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi się wzór nr 11 (poprawne politycznie kaczki ), 16, 31, 38...
ale jeszcze pomyślę czy jednak nie poszukać czegoś tańszego. Chciałam miec jedna taką fajną, stąd ta 10-elementowa.
Zebrra, własnie przed chwilą przeglądałam bodziaki tego sprzedającego, bo mailem dostałam info, ze jest wyprzedaż. I zastanawiałam się nad jakością, ale już mam problem z głowy. Po niedzieli zamówię
Zastanawiałam się czy na zmianę nie zamówić takiej: POŚCIEL 4el-135X100-BALDACHIM Z SZYFONU-DARLAND (182064742) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi się wzór nr 11 (poprawne politycznie kaczki ), 16, 31, 38...
ale jeszcze pomyślę czy jednak nie poszukać czegoś tańszego. Chciałam miec jedna taką fajną, stąd ta 10-elementowa.
Zebrra, własnie przed chwilą przeglądałam bodziaki tego sprzedającego, bo mailem dostałam info, ze jest wyprzedaż. I zastanawiałam się nad jakością, ale już mam problem z głowy. Po niedzieli zamówię
reklama
Zebrra - a co byś z tego poleciła? Zastanawiam się nad rozmiarókwą i ewentualnie czy kupić z długim czy z krótkim rękawem. Rozmiar 62 powinien być już dobry w sierpniu, no nie? To może warto kupić to body z krótkim rękawem? Jak sądzisz?
Podziel się: