reklama
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Leżaczek fajowy. W ogóle podoba mi się idea takich leżaczków.
Jest coś dla Bazyliowego Marcela 
Śpiochy Marcel firmy Pinokio- NOWE 56 (182570060) - Aukcje internetowe Allegro
i dla Nicoyowej Hanusi coś się znajdzie
http://www.allegro.pl/item184017516_pinokio_spiochy_hania_rozpinane_nowosc_56.html
Śpiochy Marcel firmy Pinokio- NOWE 56 (182570060) - Aukcje internetowe Allegro
i dla Nicoyowej Hanusi coś się znajdzie
http://www.allegro.pl/item184017516_pinokio_spiochy_hania_rozpinane_nowosc_56.html
zebrra
Potrójna mama :)
Dobre Anka
A ja dzisiaj zalicytowałam nie tak jak chciałam i chyba wyjde na tym jak Zabłocki... no, ale cóz, nie przemyslałam...
A ja dzisiaj zalicytowałam nie tak jak chciałam i chyba wyjde na tym jak Zabłocki... no, ale cóz, nie przemyslałam...
Zebrra, a ja tak właśnie przeglądam allegro i jest kilka rzeczy, które chętnie bym kupiła, ale ciągle mam opory. Boję się, że coś kupię całkiem niepotrzebnie albo że w ogóle kupię za dużo.
A ubranka tej firmy Pinokio miałyście, Dziewczyny? dobre są? Dziś w sklepie skusiłam się na kilka, bo wydały mi się dość solidne, z takiej fajnej mięsistej bawełny
A ubranka tej firmy Pinokio miałyście, Dziewczyny? dobre są? Dziś w sklepie skusiłam się na kilka, bo wydały mi się dość solidne, z takiej fajnej mięsistej bawełny
zebrra
Ja chyba nie miałam nic z pinokia, ale Grubelek pisał, że są bardzo dobrej jakości 
Ja ciągle mam opory przed kupowaniem śpiochów na Allegro, ale tylko dlatego, że w sklepie mogę dokładnie obejrzeć i wzorek i kolor i materiał...a na Allegro to trochę tak jakby kota w worku kupować...
Poza tym jesteście może zorientowane jak to cenowo wychodzi? Ile takie śpiochy czy body kosztuje w sklepach?
Poza tym jesteście może zorientowane jak to cenowo wychodzi? Ile takie śpiochy czy body kosztuje w sklepach?
zebrra
Wrzucę Wam jeszcze fotkę tych podkładów z Rossmanna, bo są fajowe 
Zobacz załącznik 34623
jak klikniecie - zdjęcie otworzy się w nowym oknie , jeśli tam w nie klikniecie to jeszcze się powiększy...
Zobacz załącznik 34623
jak klikniecie - zdjęcie otworzy się w nowym oknie , jeśli tam w nie klikniecie to jeszcze się powiększy...
zebrra
Anna - Marika pisała ostatnio, że w sklepie za body zapłaciła coś koło 13 zł, jeśli dobrze pamiętam, no a na allegro duzo taniej, poza tym jeśli znasz producenta, to nie kupujesz kota w worku...
reklama
Podziel się: