reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

u mnie też się leżaczek nie sprawdzi, bo pieso będzie się pchał do małego, więc przyglądam się już dłuższy czas nad takimi koszami wiklinowymi jak zebrra pokazuje, coś na kółkach i wyższego niż 80cm.

reklama
Zebrra, a ja tak właśnie przeglądam allegro i jest kilka rzeczy, które chętnie bym kupiła, ale ciągle mam opory. Boję się, że coś kupię całkiem niepotrzebnie albo że w ogóle kupię za dużo.
A ubranka tej firmy Pinokio miałyście, Dziewczyny? dobre są? Dziś w sklepie skusiłam się na kilka, bo wydały mi się dość solidne, z takiej fajnej mięsistej bawełny :)

Ja ciągle mam opory przed kupowaniem śpiochów na Allegro, ale tylko dlatego, że w sklepie mogę dokładnie obejrzeć i wzorek i kolor i materiał...a na Allegro to trochę tak jakby kota w worku kupować...
Poza tym jesteście może zorientowane jak to cenowo wychodzi? Ile takie śpiochy czy body kosztuje w sklepach?

Anna - Marika pisała ostatnio, że w sklepie za body zapłaciła coś koło 13 zł, jeśli dobrze pamiętam, no a na allegro duzo taniej, poza tym jeśli znasz producenta, to nie kupujesz kota w worku...

reklama
Do góry