reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Anna, różnica w cenie między allegro a sklepem w przypadku tych ciuchów, które dziś kupiłam, wynosi jakieś 2-4 zł w zależności od modelu. Na korzyść allegro oczywiście (przy założeniu, że kupujesz kilka i płacisz tylko raz za przesyłkę u tego samego sprzedawcy)

reklama
Grubelku ciuszki ladniutkie!
Fasolku lozeczko ma ladny wzor, jak dla mnie troche ciemne, ale najwazniejsze zeby Tobie pasowalo do reszty mebli i zeby to Tobie-Wam sie podobalo:tak:
Anna 79 lozeczko ladne, takie samo zamierzam kupic, tzn. bez szuflady, na poczatku o niej myslalam ze bedzie ok, ale pozniej doszlam do wniosku ze chyba jej nie wykorzystam.

To i ja sie pochwale:laugh2: dzis odebralam wozeczek Quinny Buzz, jest superancki, jestem z niego bardzo zadowolona:-) Polecam

Anka śpiworek super! Śliczny jest! Ale pozwól, że stanikiem nie będę się zachwycać, bo jakby to powiedzieć, sama kupiłam już takie 3 sztuki i noszę, ale generalnie gustuję w czymś bardziej wyszukanym, że tak się wyrażę... gdyby tylko cycuchy tak mi nie urosły nadal pewnie chodziłabym w jakiś koronkach :)

Zebrra, dla mnie stanik to w ogóle kosmos, bo ja nigdy nie nosiłam. A teraz straszą, że cycki mogą sflaczeć, jak się ich nie podtrzyma. Może jeszcze od pokarmu trochę mi urosną, to już wolałam zapewnić im jakąś podpórkę ;-):-D

Rozumiem, że w takich wypadkach luksus dyndających cycków jest wykluczony ;) Ale ja zawsze miałam małe B i szkoda było kasy wydawać na cyckonosze ;) A teraz kompletnie nie wiem, czym się kierować przy ich wyborze (szukałam takich bez szwów na wysokości sutków). No ale to temat nie na ten dział.

reklama
Do góry