reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
kroczku ja tez poprosze o cene podusi i kolderki.

ale bogate mikołaje u Was :) u nas tak jak u madzikm - na mikolajki w tym roku nic. Ale pod choinka pewnie co niecoi bedzie.

Edysiek Kinia super :)

Ale szalejecie :-), i wcale Wam się nie dziwię bo ja jestem obecnie w stanie ze wszystkiego zrezygnować na rzecz Kubusia :rofl2:
Co do prezentów to na mikołajki nic mu nie kupiliśmy, ale ma tyle zabawek że i tak ich nie ogarnia, a i tak dostał od dziadków szczeniaczka z fisher price bardzo mi się podoba i Kubie też :tak: szczególnie sam się śmieje do wierszyków które on tam mówi :-D, i od chrzestnej dostał uciekający samochodzik ale najfajniejsze z tego wszystkiego to i tak było pudełko :szok::-D:-D!!! Chrzestna stwierdziła, że na gwiazdkę to chyba mu pudło sprezentuje takie ekonomiczne dziecko ;-)
mikołajki 06.12 (82).jpg
A jeśli chodzi o gwiazdkę to wiem że dostanie ten garnuszek na klocuszek z fisher price a od reszty nie wiem co, ale trochę tego będzie a ja się zdecydowałam ta MULE bo pamiętam jak mój chrześniak był mały i nawet na brzuszku leżał to bardzo ładnie prowadził te klocki po tych spiralach ;-)

mula-kolejka__28564_PE078189_S4.JPG

Ogólnie to lubię takie prezenty co na dłużej starczają . Bardzo też mi się podoba coś takiego, ale to może innym razem kupię
Edukacyjna KOSTKA Manipulacyjna DREWNIANY SZEŚCIAN (4846633476) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Załączniki

• mikołajki 06.12 (82).jpg
    mikołajki 06.12 (82).jpg
    30 KB · Wyświetleń: 72
Magda jaki śliczny Mikołajek :-D
Starsza mnie męczy o tego szczeniaczka - nie to że dla niej :-D tylko właśnie, żeby Kindze kupić na gwiazdkę. A ja sama nie wiem, ciągle nie mam pomysłu na prezent dla małej :baffled:
A pudełka są najlepsze :tak:

Magda - najlepszy tegoroczny prezent to chyba właśnie w łóżku siedzi i Mikołaja udaje:-)

Ja poszukuję wśród znajomych kogoś, kto się wybiera do Ikei żeby mi właśnie ten labirynt zamówił. Ja się niestety nie wybiorę bo jakoś 200km w jedną stronę z Emmą do mnie nie pzremawia:no:

EDYSIEK mój miał szał na wiosnę z siostrzyczka szczeniaczka bo ciągle reklama leciała,ale mu przeszło.Mój syn najpierw przetestował wszystkie nowe zabawki siostry a dopiero potem jej dał;-).Najgorsze że wszystkie grają,gadają i jak oboje się dorwą do tego to jest masakra.

Dziewczyny zaraz Wam napiszę ceny tylko dodam, że cena zależy po pierwsze od rozmiarów pościeli a po drugie (Viltutti, Ancona zapomniałam dopisać) od rodzaju wybranego materiału bo Emilka podrzuciła mi strony różnych dostawców i ceny też są różne.

Madzikm masz rację, najpiękniejsze prezenty są już z Nami:-D

Magda ja też tak mam że wszystko dla Kubusia a sobie to raczej nic:tak: Jeśli mogę to zapożyczę sobie pomysł na prezent z tym labiryntem;-) Już dawno chodził mi po głowie tylko wydawało mi się że to dla starszych dzieci bardziej się nadaje.

Edysiek ja w zasadzie też nie bardzo wiem co mam kupić Kubie bo Świąteczno-Mikołajkowy prezent to śpiworek i pościel. Zakupie może ten labirynt no i kurcze nie wiem co jeszcze.

AAAA dziewczyny możliwe że już to wiecie ale takie pojazdy jak myszka Emmy są w Smyku. Ja tam wypatrzyłam takie coś dla Kuby Milly Mally, Junior, Jeździk, zielony za 221,99 zł - Milly Mally - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com

Kroczku bierz jak swoje ;-)! One są w IKEI po niecałe 30zl chyba, ja nie patrzę czy Kuba jest za mały bo to z dnia na dzień się wszystko zmienia i nigdy nie wiadomo co i kiedy ich zainteresuje a ta MULA to trochę mu posłuży ;-)

reklama
Do góry