reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

To się chwalimy, już 2 mikołajow było u mojej córki, warto być grzecznym heh
KATJUSZKA niezła przebitka,na allegro 2razy tańsze te jezdziki
JOULUATTO ty bywasz w Niemczech,znasz żel do prania bresh,można w nim dziecięce ciuchy prać?

Załączniki

• 20141205_180534.jpg
    20141205_180534.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 61
  • 20141205_143029.jpg
    20141205_143029.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
reklama
Edysiek - Jakbyś kiedyś przymierzała się do kupna któregoś z tych jeździków to nie bierz małego. Ten duży, zresztą widać to na zdjęciu, naprawdę nie jest duży, dziecko dorośnie a będzie się dłużej cieszyć.
Milenko - grzeczna musiała być córcia, nie ma co. Prezenty super. Zwłaszcza lalka. Mój mały diabeł nic nie dostaje na Mikołaja:-p
Ja jeszcze poluje na taki zestaw gadżetów, koniecznie taki szaro-ciemny (bo jest wersja kolorowa)

Early Learning Centre My first gadget set- at Debenhams Mobile

Liczę tu na szwagierkę, bo pracuje w sklepie w którym jest także dział z zabawkami i nas stronce on-line ten zestaw jest, więc jak będzie na sklepie to mi go odłoży, przed świętami zazwyczaj mają duże obniżki, na dodatek ona ma dodatkową zniżkę 35%, więc może uda się upolować za pół darmo :-D

Madzikm taaa jasne,nic nie dostanie;-)
A lala jest super,mówi i spiewa piosenki ale Milenka jest zdecydowanie za mała na nią,schowam żeby jej włosów nie wyrwała bo jej sie spodobało:-D,ciągnie i ciągnie i lala nie krzyczy że boli:rofl2:

Milenka były u Was jeszcze jakieś Mikołaje? Chyba naprawdę córcia była grzeczna :tak:
Madzik masz rację, lepiej schować i poczekać aż Emma dorośnie.

Przyszły opaski do włosów, ale nie wiem czy długo się utrzymają na głowie :rofl2:
WP_003726.jpg WP_003728.jpg WP_003729.jpg

Załączniki

• WP_003726.jpg
    WP_003726.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 58
  • WP_003728.jpg
    WP_003728.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 63
  • WP_003729.jpg
    WP_003729.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
EDYSIEK Wy macie tą w kropeczki na fajnym ściagaczu,ta nasza w czarne kropki jest ciasna:-(
Mikołaj przyszedł w nocy i przyniósł kulę vtech i krzesełko uczydełko;-)
A słodkiego masz króliczka:tak:

Wypasione mikołajki macie. U nas słodyczowo i drobiazgowo, większe prezenty po choinką zawsze.
Ewie wylicytowałam Domek edukacyjny (4817313668) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., wygląda jak nowy, wczoraj odebrałam, więc był na mikołajki, a starszaki kalendarze adwentowe plus książki dostały.
Edysiek opaska śliczna, Kinia obłędnie w niej wygląda, ale na głowie to raczej długo jej mieć nie będzie

reklama
Do góry