reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

To się chwalimy, już 2 mikołajow było u mojej córki, warto być grzecznym heh
KATJUSZKA niezła przebitka,na allegro 2razy tańsze te jezdziki
JOULUATTO ty bywasz w Niemczech,znasz żel do prania bresh,można w nim dziecięce ciuchy prać?

Załączniki

• 20141205_180534.jpg
    20141205_180534.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 67
  • 20141205_143029.jpg
    20141205_143029.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
reklama
Edysiek - Jakbyś kiedyś przymierzała się do kupna któregoś z tych jeździków to nie bierz małego. Ten duży, zresztą widać to na zdjęciu, naprawdę nie jest duży, dziecko dorośnie a będzie się dłużej cieszyć.
Milenko - grzeczna musiała być córcia, nie ma co. Prezenty super. Zwłaszcza lalka. Mój mały diabeł nic nie dostaje na Mikołaja:-p
Ja jeszcze poluje na taki zestaw gadżetów, koniecznie taki szaro-ciemny (bo jest wersja kolorowa)

Early Learning Centre My first gadget set- at Debenhams Mobile

Liczę tu na szwagierkę, bo pracuje w sklepie w którym jest także dział z zabawkami i nas stronce on-line ten zestaw jest, więc jak będzie na sklepie to mi go odłoży, przed świętami zazwyczaj mają duże obniżki, na dodatek ona ma dodatkową zniżkę 35%, więc może uda się upolować za pół darmo :-D

Madzikm taaa jasne,nic nie dostanie;-)
A lala jest super,mówi i spiewa piosenki ale Milenka jest zdecydowanie za mała na nią,schowam żeby jej włosów nie wyrwała bo jej sie spodobało:-D,ciągnie i ciągnie i lala nie krzyczy że boli:rofl2:

Milenka były u Was jeszcze jakieś Mikołaje? Chyba naprawdę córcia była grzeczna :tak:
Madzik masz rację, lepiej schować i poczekać aż Emma dorośnie.

Przyszły opaski do włosów, ale nie wiem czy długo się utrzymają na głowie :rofl2:
WP_003726.jpg WP_003728.jpg WP_003729.jpg

Załączniki

• WP_003726.jpg
    WP_003726.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 60
  • WP_003728.jpg
    WP_003728.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 67
  • WP_003729.jpg
    WP_003729.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
EDYSIEK Wy macie tą w kropeczki na fajnym ściagaczu,ta nasza w czarne kropki jest ciasna:-(
Mikołaj przyszedł w nocy i przyniósł kulę vtech i krzesełko uczydełko;-)
A słodkiego masz króliczka:tak:

Wypasione mikołajki macie. U nas słodyczowo i drobiazgowo, większe prezenty po choinką zawsze.
Ewie wylicytowałam Domek edukacyjny (4817313668) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., wygląda jak nowy, wczoraj odebrałam, więc był na mikołajki, a starszaki kalendarze adwentowe plus książki dostały.
Edysiek opaska śliczna, Kinia obłędnie w niej wygląda, ale na głowie to raczej długo jej mieć nie będzie

reklama
Do góry