reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Madzik moja też żadnej sukienki nie ma, pierwszą jej na święta zakupiłam. Stawiam na wygodę. Do tarzania się po dywanie rajstopy albo legginsy wystarczą. Jak zacznie chodzić wtedy w sukieneczki może zainwestujemy, chociaż starszaki wolałam w legginsach i tuniczkach

Zakupiłam dziś Ewie kubek niekapek. Ewcia średnio nim zainteresowana, za to siostry go sobie wyrywają, już chyba po 2 litry wypiły:rofl2:. Do zabawek też ma konkurencję, zamiast Ewa mi się przy nich szybciej rozwijać to one się w rozwoju cofają;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie będę ukrywać, że lubię stroić córcię. Choć jak jest w domu ciepło to siedzi tylko w rajstopach i body, ale jak założę jej na to princeskę to już inaczej wygląda. Sama nie lubię się stroić, więc wyżywam się na małej :-D Starsza już się nie da.

A u nas dzisiaj Mikołaj takie zabawki przyniósł WP_003747.jpg

Załączniki

• WP_003747.jpg
    WP_003747.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 58
Kinia widać zadowolona z prezentów:tak:
Moja dzid dostała jeszcze od mojego brata cos takiego
Chicco Happy Palace Puzzle | Foreign Languages Toys and Sets
Kupił to w smyku a nie znalazłam na stronie,znowu gadajace,dwujezyczne,liczy,śpiewa alfabet ,mam przesyt zabawek.

EDYSIEK a ja mojej najczęściej getry i bluzkę bo jej najwygodniej,wczoraj ubrałam kieckę to jak pełzała do tyłu to sobie cały czas ją przycinała i ją blokowała:-D
Nie pamietam kto mi doradzał JINNA dla starszaka,jest rewelacyjny,mój brat[jego chrzestny dzis mu dał],mamy wersję państwa i tak wciaga że wszyscy się nią bawiliśmy.Polecam,syn na urodziny wersję zwierzęta sobie zażyczył jeszcze.

Ostatnia edycja:
Ignas dzisiaj dostal od mojego brata jezdzik zyg-zaka taki co byly do kupienia w biedronce :-) ale fajny jest. Tymek ma jezdzil bo dostal na roczek od chrzestnej, ale trzymamy go na dzialce. Ale ten Ignasia bardziej mi sie podoba. Ma fajniejsze dzwieki. Ignas tez zachwycony, chociaz bardziej od siedzenia na nim fascynuje go stanie przy autku i wlaczanie tych wszystkich melodyjek. Ale generalnie chyba nie ma takiej rzeczy ktora usadzilaby go na pupie dluzej niz minute. Wszystkie zabawki sa super pod warunkiem ze mozna sie nimi bawic na stojaco.

Milenka u was mikolaj full wypas. Kurcze musze w koncu pomyslec nad prezentami na swieta....

20141206_160644.jpg20141206_160557.jpg20141206_160656.jpg

Załączniki

• 20141206_160644.jpg
    20141206_160644.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 63
  • 20141206_160557.jpg
    20141206_160557.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 57
  • 20141206_160656.jpg
    20141206_160656.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 56
Aaaa jakie cudności :-) piszę ogólnie bo wszystko jest cudne, kolorowe i takie fajne :-).

Kroczku do Ciebie mam tylko szczegółowe pytania ;-) czy pościel to taki kocyk i podusia już z wypełnieniem czy jako poszewki? Tak mi się te śliczności podobają i chciałabym coś takiego zamówić chłopakom tylko nie wiem jak bo nie mam facebooka.

Ancona to jest pościel już z wypełnieniem:) Jest niesamowicie miękka i cieplusia:)

Emilka nie podawała swojego numeru tel na tym watku z danymi? Zerknij jak nie to daj znac to jakos Cie z nia skontaktuje:)

Oczywiście kolory sa zywsze niz na moich zdjeciach:)

Zerknij sobie na prywatny watek tam sa zywsze kolory tej poscieli chociaz to i tak nie to co na zywo:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry